понеделник, 19 април 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  837 прочитания

  Кока-Кола в България с безвъзмездна помощ за търговските си партньори

  Компанията ще предоставя реклами в подкрепа на ресторантьорския бранш
  16 юли 2020, 16:18 a+ a- a

  Системата на Кока-Кола в България стартира специална програма за допълнителна подкрепа на ресторантьорския бранш. Чрез нея ще бъде предоставена възможност за персонализирани реклами на над 800 заведения в страната. Благодарение на инициативата те ще получат достъп до автоматизирани кратки рекламни формати с персонализирани снимки и текст. Рекламите ще бъдат изработени безвъзмездно от компанията и подкрепени с бюджет за локална онлайн реклама за период от две седмици в периода 16.07-30.09.2020г. 

  „Използвайки силата на нашата марка и креативността на нашите хора искаме да помогнем за активното възстановяване на нашите партньори в HoReCa индустрията. Скоро ще стартираме и нова рекламна кампания, която ще се разгърне поетапно през лятото. Тя е създадена да вдъхнови всички нас - да изградим света си по-добре, оценявайки всички неща, които може би сме приели за даденост преди“, каза Евелин де Лирснайдер, изпълнителен директор на Кока-Кола България.

  През изминалите 4 месеца системата на Кока-Кола в България спря рекламните си кампании и фокусира ресурсите си върху две фази на подкрепа с поредица от активности в помощ на уязвими и засегнати от пандемията COVID-19 местни общности.

  В първата фаза на подкрепа основен фокус на инициативите е подпомагането на медиците на първа линия в 26 лечебни заведения в страната с над 170 000 литра напитки. Уязвими групи от населението получиха подкрепа от над 340 000 лева от Фондацията Кока-Кола чрез фонда „Обединени срещу COVID-19”, а над 300 предплатени рекламни пространства бяха предоставени на Българския червен кръст за дарителската им кампания „Заедно срещу COVID-19“.

  „Световната пандемия от COVID-19 от последните няколко месеца изправи пред трудни житейски и икономически предизвикателства всички нас – хората, общностите, бизнесите. Но също така станахме свидетели и на безброй прояви на доброта, смелост и взаимна помощ.“, допълни Евелин де Лирснайдер, изпълнителен директор на Кока-Кола България. „За да подкрепим нашите търговски партньори – хотели, ресторанти и кафенета, които винаги са били неотменна част от нашата система, както и малкия бизнес и уязвимите общности в България, ние в сътрудничество с Кока-Кола Хеленик България и Фондацията на Кока-Кола се ангажираме с поредица от различни инициативи в цялата страна“.

  В края на май стартира втора фаза на подкрепата, насочена към възстановяването на малкия бизнес и HoReCa канала. Началото бе поставено с програмата „Магазинчето на квартала“, при която се подпомагат близо 500 малки търговски обекта в България с общо 100 000 лв. Системата на Кока-Кола в България се включи и в националната инициатива за подкрепа на туризма в страната – „Преоткрий България“.

  В помощ за преодоляване на кризата с епидемията от COVID-19 , системата на Кока-Кола в България е допринесла с над 1 096 000 лева в подкрепа на общностите в България и на най-засегнатите от пандемията. В предстоящите месеци компанията ще продължи с фокусиране на ресурси, инициативи и действия в подкрепа на засегнатите общности в страната с цел тяхното възстановяване, справяне с икономическите последствия от кризата и адаптиране в новия свят, уточниха още от Кока-Кола.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  16 април 2021, 16:05
  НАП: 84% от данъкоплатците са подали декларациите си по интернет
  Срокът за обявяване на доходите е до 5 май
  16 април 2021, 16:04
  JPMorgan Chase отпуска $2,5 трилиона до 2030 г.
  Средствата са предназначени за проекти в сферата на изменението на климата и устойчивото развитие
  16 април 2021, 15:48
  ЕК одобри средства за инфраструктура и здравеопазване за България
  Това става след изменение на Оперативна програма „Региони в растеж“
  16 април 2021, 15:24
  Полша стартира имунизацията с ваксината на J&J
  Здравните власти в страната смятат, че потенциалните рискове са малки и далеч по-малко сериозни от коронавируса
  16 април 2021, 15:13
  Германската Meggle затваря завода си в Шумен
  Трудовите договори на около 95 служители ще бъдат прекратени
  16 април 2021, 14:18
  Фандъкова: На 24 април пускаме метрото до „Горна Баня“
  Гражданите, които ще пътуват с метрото, достигат 500 000 на ден, коментира столичният кмет