сряда, 30 септември 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  445 прочитания

  CLICO България обяви началото на своята лятна CLICO Partner Sales Academy

  В серия от онлайн обучения между 6 август и 8 октомври ще бъдат представени основните технологии за киберсигурност
  28 юли 2020, 13:29 a+ a- a

  Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България

  CLICO България обяви провеждането на инициативата - CLICO Partner Sales Academy. Тази онлайн академия за киберсигурност ще предложи серия от търговски семинари за партньорите на CLICO в България, на които ще бъдат обяснени основните технологии за защита, за които трябва да помисли всяка организация - от адвокатската кантора и счетоводната фирма, през общината и производствените организации, до телекомите и банките. 

  В рамките на инициативата компанията, в качеството си на специализиран представител на технологии за информационна сигурност и ексклузивен дистрибутор на световни марки, сред които SentinelOne, PaloAlto Networks, Check Point Software Technologies, Forcepoint, F5 Networks, Imperva, Fidelis Cybersecurity, Exabeam, Rapid7, CyberArk, SailPoint, Micro Focus, Gemalto (Thales Group), Tufin, Aruba Networks и Acronis, ще предложи обучения, свързани с техните продукти.

  „Информационната сигурност е най-динамично развиващият се сегмент на информационните технологии. Бързо променящите се заплахи и навлизането на облачни технологии и инфраструктури създават една забързана динамика, която налага бизнесите едновременно да се дигитализират, да спазват регулациите за сигурност, на които подлежат, и да опазят информационните си масиви от външни влияния. Производителите на информационна сигурност се развиват със същия темп. Изкуственият интелект и автоматизацията на откриване на заплахи, както и тяхната превенция, се променят и модернизират постоянно. Нашето желание е да осигурим достъп на по-голям кръг от хора до новостите в сферата, за да повишат потенциала на тяхната киберзащита“, каза Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България.

  Онлайн обученията ще се провеждат между 6 август и 8 октомври и ще бъдат безплатни за партньори на CLICO България. Кандидатстването за участие може да бъде направено тук: https://clicobg.wufoo.com/forms/m13xwo1l1dfphyw/.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 минути
  Световната банка подготвя $12 млрд. за ваксини за бедните държави
  „Нашата цел е да променим хода на пандемията за развиващите се страни с ниски и средни доходи“, заяви президентът на финансовата институция Дейвид Малпас
  преди 49 минути
  74 учители са с положителни проби за Covid-19 от началото на учебната година
  Заради карантина временно е преустановен присъственият учебен процес за 201 паралелки в страната
  преди 1 час
  276 са новите случаи на Covid-19 у нас
  Общият брой лабораторно потвърдени случаи е 20 547
  преди 17 часа
  преди 18 часа
  ЕС добави още 4 държави към „Червения списък“
  Това са държави с над 120 инфектирани с Covid-19 на 100 000 души население