неделя, 19 септември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  852 прочитания

  CLICO България обяви началото на своята лятна CLICO Partner Sales Academy

  В серия от онлайн обучения между 6 август и 8 октомври ще бъдат представени основните технологии за киберсигурност
  28 юли 2020, 13:29 a+ a- a

  Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България

  CLICO България обяви провеждането на инициативата - CLICO Partner Sales Academy. Тази онлайн академия за киберсигурност ще предложи серия от търговски семинари за партньорите на CLICO в България, на които ще бъдат обяснени основните технологии за защита, за които трябва да помисли всяка организация - от адвокатската кантора и счетоводната фирма, през общината и производствените организации, до телекомите и банките. 

  В рамките на инициативата компанията, в качеството си на специализиран представител на технологии за информационна сигурност и ексклузивен дистрибутор на световни марки, сред които SentinelOne, PaloAlto Networks, Check Point Software Technologies, Forcepoint, F5 Networks, Imperva, Fidelis Cybersecurity, Exabeam, Rapid7, CyberArk, SailPoint, Micro Focus, Gemalto (Thales Group), Tufin, Aruba Networks и Acronis, ще предложи обучения, свързани с техните продукти.

  „Информационната сигурност е най-динамично развиващият се сегмент на информационните технологии. Бързо променящите се заплахи и навлизането на облачни технологии и инфраструктури създават една забързана динамика, която налага бизнесите едновременно да се дигитализират, да спазват регулациите за сигурност, на които подлежат, и да опазят информационните си масиви от външни влияния. Производителите на информационна сигурност се развиват със същия темп. Изкуственият интелект и автоматизацията на откриване на заплахи, както и тяхната превенция, се променят и модернизират постоянно. Нашето желание е да осигурим достъп на по-голям кръг от хора до новостите в сферата, за да повишат потенциала на тяхната киберзащита“, каза Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България.

  Онлайн обученията ще се провеждат между 6 август и 8 октомври и ще бъдат безплатни за партньори на CLICO България. Кандидатстването за участие може да бъде направено тук: https://clicobg.wufoo.com/forms/m13xwo1l1dfphyw/.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  В тези изнесени пунктове в страната ще има ваксинации през уикенда
  Вижте къде ще се правят ваксинации и в София
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Чуждите инвестиции у нас със спад от 64% до юли
  Най-големите нетни потоци от преки инвестиции в страната за първите 7 месеца на 2021 са от Люксембург, Нидерландия и Германия
  преди 2 дни
  Румъния отново включи България в „жълтата зона“
  Вижте какво се променя за българите
  17 септември 2021, 14:01
  Карантинирани са по-малко от 1% от учителите и учениците
  До момента министърът на образованието и науката не е издал заповед за преминаване към дистанционни занятия на випуски или училища
  17 септември 2021, 13:11
  Преброителите започват обхода утре
  Те ще минават между 8.00 и 20.00 часа всеки ден