четвъртък, 18 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1386 прочитания

  CLICO България обяви началото на своята лятна CLICO Partner Sales Academy

  В серия от онлайн обучения между 6 август и 8 октомври ще бъдат представени основните технологии за киберсигурност
  28 юли 2020, 13:29 a+ a- a

  Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България

  CLICO България обяви провеждането на инициативата - CLICO Partner Sales Academy. Тази онлайн академия за киберсигурност ще предложи серия от търговски семинари за партньорите на CLICO в България, на които ще бъдат обяснени основните технологии за защита, за които трябва да помисли всяка организация - от адвокатската кантора и счетоводната фирма, през общината и производствените организации, до телекомите и банките. 

  В рамките на инициативата компанията, в качеството си на специализиран представител на технологии за информационна сигурност и ексклузивен дистрибутор на световни марки, сред които SentinelOne, PaloAlto Networks, Check Point Software Technologies, Forcepoint, F5 Networks, Imperva, Fidelis Cybersecurity, Exabeam, Rapid7, CyberArk, SailPoint, Micro Focus, Gemalto (Thales Group), Tufin, Aruba Networks и Acronis, ще предложи обучения, свързани с техните продукти.

  „Информационната сигурност е най-динамично развиващият се сегмент на информационните технологии. Бързо променящите се заплахи и навлизането на облачни технологии и инфраструктури създават една забързана динамика, която налага бизнесите едновременно да се дигитализират, да спазват регулациите за сигурност, на които подлежат, и да опазят информационните си масиви от външни влияния. Производителите на информационна сигурност се развиват със същия темп. Изкуственият интелект и автоматизацията на откриване на заплахи, както и тяхната превенция, се променят и модернизират постоянно. Нашето желание е да осигурим достъп на по-голям кръг от хора до новостите в сферата, за да повишат потенциала на тяхната киберзащита“, каза Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България.

  Онлайн обученията ще се провеждат между 6 август и 8 октомври и ще бъдат безплатни за партньори на CLICO България. Кандидатстването за участие може да бъде направено тук: https://clicobg.wufoo.com/forms/m13xwo1l1dfphyw/.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство
  преди 3 часа
  България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
  Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава
  преди 3 часа
  преди 18 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 20 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 20 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата