петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1030 прочитания

    RTB House придоби платформата за съдържание WhitePress

    WhitePress подпомага създаването и публикуването на съдържание онлайн и проследяването на резултатите от маркетингови кампании
    19 март 2021, 11:47 a+ a- a

    RTB House, глобална компания в областта на иновативните маркетинг технологии, придоби 100% от акциите на WhitePress - платформа за маркетингово съдържание, която вече се радва на голяма популярност на международния пазар, включително и в България, където предлага на своите клиенти разпространение в над 350 уебсайта.

    Сделката цели да ускори амбициозната международна експанзия на WhitePress, която RTB House ще подкрепи със своя опит.

    WhitePress подпомага рекламни агенции и корпоративни клиенти при създаването и публикуването на съдържание онлайн, както и проследяването на резултатите от маркетингови кампании. Компанията е лидер в автоматизацията на рекламно съдържание, което прави процеса на публикуването по-лесен, по-бърз и по-рентабилен. Платформата на WhitePress е с потенциал за голям растеж в международен план и помага за прогресивното разпространение на публикации и съдържание на нови и нови пазари. 

    Екосистемата от продукти се използва от хиляди клиенти и разчита на рекламен инвентар в над 21 000 уебсайта в 12 държави.

    „Веднага видяхме как RTB House може да помогне с нашите амбиции, защото споделяме общ подход. И двете компании търсят начини за разширяване на границите. Както WhitePress, така и RTB House имат силни основни продукти, но и са фокусирани върху иновациите на своите области. Виждаме, че и двата бизнеса се стремят към повече, и че обединяването на тези компании ще изпрати силно послание.“, казва Павел Стриковски, основател и изпълнителен директор на WhitePress.

    RTB House се утвърди като лидер в MarTech иновациите. Компанията е първата със собствен ретаргетинг механизъм, който използва на 100% алгоритмите си с технологията за „дълбоко учене“. Компанията се фокусира и върху разширяването на продуктовото си портфолио, за да позволи на клиентите си успешно да достигат до нови и съществуващи клиенти на всеки етап от фунията на продажбите.

    WhitePress също се развива отвъд успешната си основна услуга, за да намери начини, по които може да предложи допълнителна стойност на своите клиентите. 

    Компанията управлява платформата GoodContent и скоро ще пусне нова услуга Content Premium. Content Premium е център за копирайтинг услуги, който позволява на всеки бизнес бързо и лесно да ангажира проверени журналисти и копирайтинг специалисти на фиксирана цена. Във време, в което доброто съдържание е ключово, WhitePress улеснява всички аспекти в процеса на създаването и разпространението му.

    „RTB House е чудесен партньор и ние с нетърпение очакваме предстоящите години и планираме ръст и международно разширяване. RTB House идва с богат опит и по-голям екип. Също така виждаме много възможности за продуктово допълване, тъй като и двете компании оперират в областта на електронната търговия и работят с медии и издатели. Придобиването е чудесна новина за WhitePress във всяко отношение и се радвам да бъда част от него!“, допълва Павел Стриковски.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 35 минути
    TSMC планира да увеличи работната си сила до 100 000 души
    Най-големият производител на чипове наема с огромни темпове
    преди 16 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 17 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 18 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 19 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ