четвъртък, 18 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1622 прочитания

    Wizz Air ще лети от София до Закинтос

    Полетите стартират от 13 юни 2021
    31 март 2021, 15:25 a+ a- a

    Wizz Air обяви, че добавя нова лятна дестинация към софийската си мрежа. София – Закинтос е поредният маршрут, който компанията ще стартира от България на 13 юни 2021 г.

    „Като броим Миконос, Санторини, Ханя и Корфу, това е петият летен гръцки маршрут, който Wizz Air ще предложи от София.“, коментира Полина Госк, мениджър „Корпоративни комуникации“ на Wizz Air.

    Остров Закинтос, наричан още Занте, е третият по големина от Йонийските острови и едно от най-интересните места в Гърция. Божествено красивите му плажове и изобилието от природни чудеса не оставят никого равнодушен. Има безброй много причини да посетите Закинтос. Сините пещери, разположени в северната част на острова, са една от задължителните причини и спирки! Наречени така заради зашеметяващо тюркоазения цвят на водата вътре в тях, която се отразява по скалите, пещерите са открити през 1897 г. и днес са изключително популярна забележителност.

    Красивите местни плажове, разбира се, са друга притегателна сила – с техния фин, бял вулканичен пясък, тюркоазено синя вода, ярко слънце, бели скали и водни забавления, те ще оправдаят не просто очакванията, а мечтите ви. Например, плажът Навагио, или плажът на корабокрушенците, е наистина удивително място. Разположен в близост до китното планинско село Волимес, това е един от най-красивите (и фотографирани) плажове в цяла Гърция, където можете да видите останки от истински кораб, претърпял корабокрушение. Заслужава си да посетите и остров Маратониси, който се намира в средата на залива Лаганас. Не само формата му напомня на костенурка, но той е и едно от местата, където гнездят прочутите големите морски костенурки карета-карета, които днес са застрашен от изчезване вид.

    Както и да решите да прекарате почивката си на Закинтос, островът ще ви изкуши и плени и с гостоприемство, страхотни морски деликатеси, узо и шеметен нощен живот. 

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 50 минути
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 58 минути
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 8 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 9 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава