понеделник, 10 май 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  348 прочитания

  Наближава крайният срок за регистрация в Young Lions Bulgaria - Film 2021

  Екипът победител в конкурса ще бъде обявен на 29 април 2021
  16 април 2021, 13:33 a+ a- a

  На 20 април 2021 г. изтича крайният срок, в който млади професионалисти на възраст до 31 години (родени на или след 22 юни 1989 г.), работещи в комуникационна агенция, могат да се запишат в екип от двама души за участие в конкурса Young Lions Bulgaria – Film 2021. Това напомнят от Българската асоциация на комуникационните агенции.

  Задачата на участниците ще бъде заснемане на рекламен клип, а специално жури ще определи младите професионалисти, които ще представят България на финала Global Young Lions, категория Film в рамките на фестивала Cannes Lions.

  Всеки екип, който желае да се включи в конкурса и отговаря на правилата за участие, трябва да се регистрира като подаде набор от документи. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria - Film 2021 е безплатна.

  Екипът победител в конкурса Young Lions Bulgaria – Film 2021 ще бъде обявен на 29 април 2021 г. Отборът, който ще представи България на Global Young Lions, ще бъде определен от жури в състав:

  Васил Петраков (gutsandbrainsDDB), Велина Мавродинова (ENTHUSIASM), Георги Цеков (Garlic Sofia), Ивелина Гичева – Николова (Ogilvy Sofia), Любомир Цветков (Knoway), Марин Костов – Мъро (All Channels Group), Мартин Димитров (Nitram), Момчил Захариев (NEXT-DC), Надежда Трифонова (NRG Brands), Павлина Бонева (The Smarts), Пенко Котов (Noble Graphics), Петър Кесерджиев (Saatchi&Saatchi Sofia), Цанка Крушева (McCann Sofia).

  Тази година финалът Global Young Lions ще се проведе в дигитален формат, a екипите в състезанието Film ще работят по бриф в периода 11 – 14 юни 2021 г. Победителите, определени сред участници от цял свят, ще бъдат обявени и наградени по време на виртуалното събитие Cannes Lions Live от 21 до 25 юни. 

  Конкурсът Young Lions Bulgaria - Film 2021 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България, с медийното партньорство на bTV Media Group. 

  Всички участници в състезанието ще имат възможност да използват музика от каталога на Universal Production Music, чиито права са осигурени от партньора по проекта Вирджиния Пъблишинг.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 3 минути
  преди 14 минути
  Работното място през 2021: Вижте кои са основните тенденции
  Проучване на VMware показва, че благодарение на дистанционния модел на работа 82% от бизнес лидерите са привлекли таланти, живеещи извън големи икономически центрове
  преди 60 минути
  преди 2 часа
  Русе и ТИЗ създават нов индустриален парк край Дунав
  Новата индустриална зона ще бъде наречена на река Дунав и ще разполага с административен център
  преди 2 часа
  От 1 юни България се включва към "зелния сертификат" на ЕС
  На 14 май предстои приемателно тестване
  преди 2 часа
  Проучване: Българите на възраст между 40 и 50 г. са по-склонни да се обучават за нова професия
  Почти 80 000 българи са преминали през курсове за квалификация и преквалификация през миналата година