петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1124 прочитания

    Ноле е новият посланик на Райфайзен Банк Интернешънъл

    Финансовата институция ще подкрепя наскоро създадената Тенис академия на Джокович в Белград
    19 април 2021, 12:34 a+ a- a

    Сръбската тенис звезда Новак Джокович и базираната във Виена Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) анонсираха партньорството си. Джокович, който е номер 1 в тениса за рекордните вече 316 седмици, ще бъде посланик на марката РБИ и нейните дъщерни банки в Централна и Източна Европа. Също така, Райфайзен ще подкрепя наскоро създадената Тенис академия на Джокович в Белград.

    „За мен е чест да стана посланик на марката Райфайзен, както и да си партнираме по много важен за мен проект – академията ми в Белград. Те ще ми помогнат да подкрепим млади тенисисти в усилията им да станат шампиони както на корта, така и извън него. Силният тим зад гърба ми направи голямата разлика в кариерата ми. Затова бих искал да осигуря подобна среда и на бъдещото поколение играчи в моята академия. Райфайзен е важен партньор в това начинание и ще работим заедно, за да помогнем на тениса да се развива“, каза Новак Джокович.

    „Горди сме, че Новак Джокович ще бъде нашият посланик, подчертаващ визията ни да бъдем банка номер 1 по отношение на препоръките. Той е един от най, а може би дори и най-успешният и уважаван спортист от Централна и Източна Европа. Поради факта, че споделяме много сходни ценности, сме уверени, че това е перфектно партньорство“, каза главният изпълнителен директор на РБИ Йохан Щробл. 

    Срокът на споразумението е 3 години, с възможност за удължаване. Наред с цялостната подкрепа за академията, Райфайзен ще подкрепя и млади играчи да участват на важни турнири. Освен участието в рекламни клипове и в социалните медии на Райфайзен, Джокович ще бъде част и от събития на банката. Първият клип, който бе заснет в Монте Карло, където Джокович живее, ще бъде показан скоро в страните от Централна и Източна Европа.

    Новак Джокович е победител в 82 турнира от серията ATP, сред които и 18 турнира от Големия шлем. Печелил е всички четири турнира от Големия шлем, включително и последния – през февруари на откритото първенство на Австралия. Роден е в Белград, на 33 години, женен, с две деца. Повече от 7 милиона фенове го следват в каналите му във Фейсбук, Инстаграм и Туитър. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 8 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 9 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 10 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 11 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 14 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк