петък, 19 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2720 прочитания

    Нора Бешкова е новият мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин

    Нора има солиден опит в сферата на бързооборотните стоки
    20 април 2021, 10:08 a+ a- a

    Нора Бешкова поема позицията мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин ЕАД, съобщиха от компанията. На нея тя ще ръководи и развива присъствието на марките DEVIN, Granini и Red Bull в над 35 000 обекта от търговската мрежа в цялата страна. 

    Професионалният път на Нора Бешкова в компанията започва от маркетинговия отдел в края на 2015 г. на позицията „Маркетинг анализатор“. През 2017 г. тя е повишена в мениджър „Пазарни проучвания и потребителски нагласи“. Година по-късно, Нора поема нова посока на развитие в отдел „Продажби“ и оглавява търговските функции за Red Bull и Granini на национално ниво. Преди Девин ЕАД, Нора Бешкова натрупва солиден опит в сферата на бързооборотните стоки, като над 3 години е консултант „Пазарни проучвания“ в GfK България.  

    „Девин е компания, известна с изключителното си присъствие в търговските обекти и за мен ще бъде предизвикателство да надградя вече постигнатото. Оценявам доверието и възможностите, които ръководният екип ми предоставя за пореден път. Вярвам, че заедно с екипа от професионалисти, с които работя, ще успеем да осъществим амбициозните планове за развитието на бизнеса“, сподели Нора Бешкова, мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин ЕАД.

    „Нора е сред примерите в нашия екип за професионалист, който показва отлични умения, амбиция, отговорност и така често надхвърля заложените цели. Всеки такъв човек при нас има възможност да се развива в повече отдели и направления. Гордеем се с това, че Девин е компания, която предоставя широки хоризонти за служителите си, които демонстрират страст към работата си и искрено любопитство“, допълва Таня Младенова, ръководител „Човешки ресурси“ в Девин ЕАД. 

    Нора Бешкова има бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ от  Американския университет в Благоевград и магистърска степен по „Информационен мениджмънт“ от Тилбурския универститет в Нидерландия.

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 14 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 14 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 15 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 21 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 22 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава