четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1138 прочитания

    Международната туристическа борса Holiday&Spa Expo с второ виртуално издание

    Два форума в сферата на туризма се провеждат паралелно във Варна и София - 14-ти Черноморски туристически форум и Holiday&Spa Virtual Show Summer Edition
    21 април 2021, 10:18 a+ a- a

    Второто виртуално издание на Международната туристическа борса Holiday&Spa Expo ще бъде достъпно 24/7, от всяка точка на света, от 9:00 ч., на 22 април (четвъртък) до 18:00 ч. на 25 април (неделя) на travelmarket.bg

    Входът е безплатен, с регистрация, която дава възможност да се ползват различните функционалности на събитието - чат в реално време, конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание, видео срещи на живо с предварително програмирани сесии, специална функция за размяна на визитки с всички участници и посетители на събитието.

    Holiday&Spa Virtual Show Summer Edition представя над 50 хотели и комплекси, туроператори, общини и туристически райони от България, компании от Гърция и Испания, Национална туристическа организация на Сърбия. Събитието се провежда под егидата на Министерството на туризма, което представя България, като туристическа дестинация на национален щанд.

    В две изложбени зали са събрани персонализираните виртуални щандове, а в съпътстващата програма е в хибриден формат – на живо в студио и чрез видео връзка с директен стрийминг се провеждат онлайн дискусии и фирмени презентации, фокусирани върху предизвикателствата, непрекъснато променящите се потребности на пазара, тенденциите и иновациите в туристическия бранш.

    Мнения, предложения и работещи решения ще бъдат представени от представители на бизнеса, на браншови организации, висши и средни професионални училища за проблемите с кадрите в туризма. Дискусията е организирана от Варненска туристическа камара и Икономически университет – Варна.

    Ще има дискусия за обектите на културно-историческия туризъм, за проблемите и възможностите пред културния туризъм, за политиките, стратегията и подхода към националните ценности, за инфраструктурата, реалната достъпност до забележителностите, липсата на информация и неубедителната комуникация, с експерти в областта на туризма, туроператори и екскурзоводи, на културното наследство, археологията и др. 

    Тази година два форума в сферата на туризма си подават ръка и се провеждат паралелно във Варна и София - 14-ти Черноморски туристически форум и Holiday&Spa Virtual Show Summer Edition.

    След приключване на Holiday&Spa Virtual Show Summer Edition, цялото съдържание ще остане достъпно онлайн до 30 юни 2021 г. Така се разширяват възможностите на участниците за продължено рекламно присъствие и се дава шанс на посетителите да намерят важна информация и контакти.

    В безопасна среда, с богати формати на съдържанието и обособени функционални зони, без ограниченията на физическото пространство, посетителите ще се запознаят с конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание.

    Всички оферти, предлагани от участниците в събитието, могат да бъдат открити, освен на щандовете на участниците и в зоната Travel Market, събрани на едно място, с възможност за търсене по различни критерии. 

    Организатор на събитието е ПРИМ ЕКСПО в партньорство с URBO.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 33 минути
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 5 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 6 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 7 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 23 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 23 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.