петък, 14 май 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  438 прочитания

  Международната туристическа борса Holiday&Spa Expo с второ виртуално издание

  Два форума в сферата на туризма се провеждат паралелно във Варна и София - 14-ти Черноморски туристически форум и Holiday&Spa Virtual Show Summer Edition
  21 април 2021, 10:18 a+ a- a

  Второто виртуално издание на Международната туристическа борса Holiday&Spa Expo ще бъде достъпно 24/7, от всяка точка на света, от 9:00 ч., на 22 април (четвъртък) до 18:00 ч. на 25 април (неделя) на travelmarket.bg

  Входът е безплатен, с регистрация, която дава възможност да се ползват различните функционалности на събитието - чат в реално време, конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание, видео срещи на живо с предварително програмирани сесии, специална функция за размяна на визитки с всички участници и посетители на събитието.

  Holiday&Spa Virtual Show Summer Edition представя над 50 хотели и комплекси, туроператори, общини и туристически райони от България, компании от Гърция и Испания, Национална туристическа организация на Сърбия. Събитието се провежда под егидата на Министерството на туризма, което представя България, като туристическа дестинация на национален щанд.

  В две изложбени зали са събрани персонализираните виртуални щандове, а в съпътстващата програма е в хибриден формат – на живо в студио и чрез видео връзка с директен стрийминг се провеждат онлайн дискусии и фирмени презентации, фокусирани върху предизвикателствата, непрекъснато променящите се потребности на пазара, тенденциите и иновациите в туристическия бранш.

  Мнения, предложения и работещи решения ще бъдат представени от представители на бизнеса, на браншови организации, висши и средни професионални училища за проблемите с кадрите в туризма. Дискусията е организирана от Варненска туристическа камара и Икономически университет – Варна.

  Ще има дискусия за обектите на културно-историческия туризъм, за проблемите и възможностите пред културния туризъм, за политиките, стратегията и подхода към националните ценности, за инфраструктурата, реалната достъпност до забележителностите, липсата на информация и неубедителната комуникация, с експерти в областта на туризма, туроператори и екскурзоводи, на културното наследство, археологията и др. 

  Тази година два форума в сферата на туризма си подават ръка и се провеждат паралелно във Варна и София - 14-ти Черноморски туристически форум и Holiday&Spa Virtual Show Summer Edition.

  След приключване на Holiday&Spa Virtual Show Summer Edition, цялото съдържание ще остане достъпно онлайн до 30 юни 2021 г. Така се разширяват възможностите на участниците за продължено рекламно присъствие и се дава шанс на посетителите да намерят важна информация и контакти.

  В безопасна среда, с богати формати на съдържанието и обособени функционални зони, без ограниченията на физическото пространство, посетителите ще се запознаят с конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание.

  Всички оферти, предлагани от участниците в събитието, могат да бъдат открити, освен на щандовете на участниците и в зоната Travel Market, събрани на едно място, с възможност за търсене по различни критерии. 

  Организатор на събитието е ПРИМ ЕКСПО в партньорство с URBO.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Над 81 000 дози ваксини пристигнаха у нас
  В понеделник пристигат над 270 хил. дози от производителя Pfizer/BioNTech
  преди 5 часа
  В „Пирогов“ намаляват цената на PCR теста
  Ваксинационните зони в болницата ще работят без почивен ден, а в „Александровска“ и в събота
  преди 6 часа
  Отпада карантината при пътуване до щата Ню Йорк
  Остават в сила въведените на федерално ниво изисквания за пътуване до САЩ
  преди 7 часа
  Италия глоби Google
  €102 млн. за злоупотреба с господстващо положение
  преди 9 часа
  Ректорите искат отваряне на университетите
  В момента присъствено се провеждат само практически занятия, обучения и изпити по практика на студенти, специализанти и докторанти
  преди 10 часа
  НСИ: Средната заплата за първото 3-месечие у нас е 1454 лв.
  Тя бележи близо 2% ръст спрямо края на миналата година