неделя, 19 септември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1337 прочитания

  M3 Communications Group, Inc. е новата PR агенция на Bulgaria Mall

  Агенцията ще предостави пълно комуникационно обслужване и на офис сградите Bulgaria Towers
  28 юли 2021, 16:01 a+ a- a

  Bulgaria Mall, един от основните търговски центрове в страната, има нов PR партньор в България – M3 Communications Group, Inc. Екипът на M3 ще предостави на водещия мол пълно комуникационно обслужване: от публични комуникации, връзки с медиите, комуникационни кампании, медия мониторинг и анализи, до дигитални комуникации, управление на кризи и събития. M3 Communications Group, Inc. ще управлява корпоративните комуникации както на Bulgaria Mall, така и на първокласните офис сгради Bulgaria Towers.

  „За нас е голямо удоволствие да започнем сътрудничество с уважаван PR партньор като M3 Communications Group, Inc. Сигурни сме, че съвместната ни работа ще доведе до страхотни резултати, тъй като споделяме общи приоритети като прецизност, прозрачност и високо качество. Очакваме с нетърпение да постигнем много заедно“, коментира Иван Табаков, мениджър на Bulgaria Mall и Bulgaria Towers.

  „Това партньорство е много важно за нас, защото Bulgaria Mall и Bulgaria Towers са много интересни и вдъхновяващи проекти. Развълнувани сме да работим заедно. Екипът на M3 Communications Group, Inc. има повече от 27 години опит в публичните комуникации и сме убедени, че с общи усилия ще създадем невероятни кампании“, каза Максим Бехар, главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  В тези изнесени пунктове в страната ще има ваксинации през уикенда
  Вижте къде ще се правят ваксинации и в София
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Чуждите инвестиции у нас със спад от 64% до юли
  Най-големите нетни потоци от преки инвестиции в страната за първите 7 месеца на 2021 са от Люксембург, Нидерландия и Германия
  преди 2 дни
  Румъния отново включи България в „жълтата зона“
  Вижте какво се променя за българите
  17 септември 2021, 14:01
  Карантинирани са по-малко от 1% от учителите и учениците
  До момента министърът на образованието и науката не е издал заповед за преминаване към дистанционни занятия на випуски или училища
  17 септември 2021, 13:11
  Преброителите започват обхода утре
  Те ще минават между 8.00 и 20.00 часа всеки ден