неделя, 19 септември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  494 прочитания

  V+O Communication България отваря подразделение в Северна Македония

  Компанията разширява присъствието си в Югоизточна Европа
  15 септември 2021, 13:14 a+ a- a

  V+O Communication България откри свое подразделение в Скопие в началото на септември 2021, за да предоставя стратегически комуникационни услуги за своите български и международни клиенти в Северна Македония. V+O Северна Македония започва своята дейност с работа по комуникационни и маркетингови програми за Sony и Hellenic Petroleum и нейния местен бранд OKTA.

  "Откриването на офис в Северна Македония ни дава възможност да обслужваме нашите клиенти, които управляват от България пазари от региона. Въпреки големите културни и езикови прилики, всеки пазар има своите специфики. Задълбочените познавания на нашите колеги в Скопие за локалния пазар ще допринесат много при адекватно адаптирането на комуникационните стратегии на нашите клиенти “, каза Светлана Савова, генерален мениджър във V+O Communication България.

  V+O Северна Македония ще предоставя стратегически комуникационни и консултантски услуги за глобални и местни компании, марки и организации, опериращи на македонския пазар. Портфолиото от услуги ще включва стратегическо планиране, връзки с медиите, връзки с институциите, събитиен мениджмънт, управление на кризисни ситуации, дигитални комуникации и др.

  Офисът ще се ръководи от Адела Джорджьоска. Адела разполага със сериозен професионален опит от работата си в PR агенции в Лондон и Страсбург и в Министерството на външните работи наСеверна Македония като комуникационен консултант.

  Към момента, V+O Group присъства в 6 държави с близо 150 служители, които работят за повече от 190 клиенти и разработват комуникационни стратегии и програми за над 60 милиона потребители.

  „Откриването на офиса ни в Северна Македония идва в момент, наситен с предизвикателства и възможности. Комбинацията от сериозни местни таланти с доказан професионализъм и мащаба на нашата група в региона ще бъде сериозно предимство за настоящите ни и бъдещи клиенти. Истински сме обнадеждени и мотивирани от това, което предстои “, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на V+O Group, Янис Олимпиос.

  V+O е водеща агенция за стратегически комуникации в Югоизточна Европа с офиси в 8 държави. V+O Communication България е основана през 2004, като 60% от клиентите на компанията са й партньори от създаването й до днес. V+O Communication е първата агенция у нас, която създава стратегията и управлява комуникационен проект на Bayer на 17 пазара по целия свят. Клиентите на агенцията са от всички сектори на икономиката: AIBEST, Adecco, BOIRON, BULPROS, Coca-Cola, Experian, EY, GLAMI, JDE, SONY, SoftOne, Sanofi, Xiaomi, Yazaki, Черноморска банка за възстановяване и развитие и др.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  В тези изнесени пунктове в страната ще има ваксинации през уикенда
  Вижте къде ще се правят ваксинации и в София
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Чуждите инвестиции у нас със спад от 64% до юли
  Най-големите нетни потоци от преки инвестиции в страната за първите 7 месеца на 2021 са от Люксембург, Нидерландия и Германия
  преди 2 дни
  Румъния отново включи България в „жълтата зона“
  Вижте какво се променя за българите
  преди 2 дни
  Карантинирани са по-малко от 1% от учителите и учениците
  До момента министърът на образованието и науката не е издал заповед за преминаване към дистанционни занятия на випуски или училища
  17 септември 2021, 13:11
  Преброителите започват обхода утре
  Те ще минават между 8.00 и 20.00 часа всеки ден