сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1781 прочитания

    Каузите на Нарру Bar&Grill: Работа и дом за бежанци от Украйна

    Програмата включва осигуряване на безплатно настаняване в София, Варна, Пловдив и Бургас и възможност за работа на до 900 души
    08 март 2022, 14:56 a+ a- a

    В рубриката „Каузите на компаниите в България“ ще представяме различни актуални инициативи, които са пример за отговорно поведение на бизнеса в България. Благотворителни кампании, дарения, дейности в сферата на корпоративната социална отговорност (КСО), примери за екологично, социално и отговорно управление (ESG), доброволчество, подкрепа, хуманитарна помощ и др.

    От 9-ти март 2022 година е в действие цялостна програма за пълноценно интегриране на бежанци от Украйна, които желаят да станат част от екипа на Нарру Bar & Grill.

    Програмата включва осигуряване на безплатно настаняване в София, Варна, Пловдив и Бургас и възможност за работа на до 900 души, които в зависимост от предпочитанията си и нивото на владеене на български език могат да работят като сервитьори и хостеси или като готвачи, помощник-готвачи и опаковчици. Програмата включва и безплатно обучение и квалификация за всяка от позициите. 

    „Във време на война повече от всякога са нужни конкретни действия, с които да покажем съпричастност, поради което компанията ни взе решение да направи това, което е по силите ни, за да помогнем активно на бежанците от Украйна да намерят сигурност и възможност да изградят нов живот  в тази изключително тежка за тях ситуация“, каза Теодора Попова, изпълнителен директор на Нарру Bar&Grill.

    Желаещите могат да се свържат с дирекция „Човешки ресурси“ на компанията, към която е създадено специално звено за обслужване на бежанците от Украйна на телефон +359 88 4990913.

    ВИЖТЕ ОЩЕ: 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 14 минути
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 28 минути
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 56 минути
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 1 час
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 3 часа
    преди 6 часа