петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3178 прочитания

    Софийската ExpandX и базираната в Рим BeLoud обявиха стратегическо партньорство

    Двете агенции имат редица съвместни проекти и се обединяват с цел по-ефективно обслужване на клиентите в Европа и Северна Америка
    14 юли 2022, 14:56 a+ a- a

    Темелко Дечев - Управляващ Съдружник в ExpandX. Снимка: Личен архив

    В началото на месец юли базираната в София агенция за уеб продукти, дигитални решения и маркетингови услуги ExpandX обяви стратегическо партньорство с базираната в Рим агенция за дигитален маркетинг, брандинг, уеб дизайн и традиционна реклама BeLoud.

    Екипите на двете агенции ще обслужват клиенти на пет езика на досега покритите пазари в Европа, Северна Америка и Близкия Изток, предоставяйки уеб и дигитални услуги, свързани със софтуерни разработки и web development, маркеитнг, онлайн продажби, дизйан, бранд идентичност, видео реклама, изработка на съдържание, комуникационни, криейтив и продажбени стратегии. 

    „Целта ни е да обединим богатия си и ценен опит натрупан през годините, знанията и ресурсите на екипите ни в добре изградена и конструирана система за работа, като така ще можем да предоставим още по-конкурентоспособни на международната сцена услуги по уеб разработки, решения за маркетинг, дизайн, онлайн търговия, видео реклама, дигитални и други IT продукти“ споделят Темелко Дечев, Управляващ Съдружник в ExpandX и Микеле Лонгобарди, Управляващ Съдружник в BeLoud.

    Микеле Лонгобарди - Управляващ Съдружник в BeLoud. Снимка: Личен архив

    В портфолиото на клиенти на ExpandX през годините влизат компании като Assent Inc. (Канада), Airhosted GmbH (Швейцария), Monneo Ltd (Великобритания), ApexGMAT (САЩ), TutorsTalk (Обединени Арабски Емирства), Computer2000 (България), Karoll (България), Telelink (България), RepEat (България), Flatio (Испания) и други.

    Едни от най-емблематичните проекти на BeLoud са за клиенти като Amplifon (Италия), Barilla (Италия и САЩ), Kuwait Petroleum SpA (Кувейт), Fondazione Telethon (Италия), Vatican City (Ватикана), Lumenis (Израел), и Carosellolab (Италия), както и други.

    През изминалия месец ExpandX получи престижно отличие от базираната във Вашингтон, САЩ, рейтингова платформа за оценка на услугите на B2B компании в цял свят – Clutch. ExpandX получи награда за 2-ро място в класацията на компаниите лидери за 2022 в България с фокус Web Development услуги. Отличието за 2022 е част от ежегодишната международна рейтингова класация на Clutch и се базира на конкретна систма изградена от Clutch за оценка и отзиви предоставени от клиенти, както и на специфики, комплексност, сложност и обем на реализираните за тях проект. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 минути
    БДЖ и Deutsche Bahn договориха доставка на 76 модернизирани вагона
    Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ
    преди 1 час
    БСК: От 2030 най-малко 30% от пластмасовите опаковки ще трябва да се рециклират
    Системи за връщане на бутилки и кенчета предвиждат регулации на ЕП
    преди 1 час
    Mazda и Panasonic сключиха споразумение за доставка на батерии
    Panasonic Energy произвежда батерии и за Tesla
    преди 2 часа
    Проучване: 1/3 от финансовите директори в ЦИЕ тестват решения с GenAI
    Намирането на служители с правилните компетентности е най-голямото предизвикателство при въвеждането на AI, показва анкета на Deloitte
    преди 2 часа
    UBS продава активи на Credit Suisse на стойност $8 млрд.
    Сделката с Apollo е стартирала преди поглъщането на Credit Suisse от UBS