петък, 07 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  548 прочитания

  Key Experts Group се присъединява към комуникационната група Interpartners

  KEG се запазва като самостоятелна структура с отделен екип
  20 септември 2022, 15:06 a+ a- a

  Снимка: Interpartners

  Key Experts Group, творческа PR агенция с 16-годишен опит и портфолио от успешни проекти във всички сфери на публичните комуникации, се присъединява към голямото семейство на Interpartners Group, една от водещите български групи за комуникация с 30-годишна традиция. 

  Създадена през 1992 г. като агенция за пълно рекламно обслужване, днес Interpartners разполага с витална екосистема от няколко екипа, мрежа от компетенции за стратегическо и тактическо изграждане на комуникационни кампании, дългогодишни и нови клиенти от различни сектори и широк кръг партньори у нас и в региона. Групата работи с веруюто, че каузата на клиента е кауза на екипа и че той ще получи не само най-високо ниво комуникационна услуга като творческо решение и микс от канали, но и визия за бизнес развитие и за дългосрочен успех. Interpartners Group е ефективна структура със специализирани и утвърдени на пазара под-брандове: Interpartners (реклама, творческо обслужване, дигитални комуникации), Interimage (PR, събитиен мениджмънт и развитие на работодателска марка) и Media Camp (медия обслужване и нестандартни рекламни формати). От 2019 групата оперира със собствена партньорска мрежа под бранда SEEnthesis на 9 пазара в Югоизточна Европа. Сред клиентите на Interpartners Group са Американският университет в България, DEVIN, Schneider Electric, Schwarz IT, Dexcom, Saint-Gobain Glass, Deichmann, INTERSPORT, NuCrema, Европейската комисия, Националната агенция за приходите, Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург”.

  За всички настоящи и бъдещи клиенти това обединение означава повече възможности да утвърждават своя бранд, нови услуги, по-голям екип с по-широка експертиза, повече идеи и повече размах, както и излаз на регионалния пазар със SEEnthesis, мрежа от агенции в Югоизточна Европа, създадена от Interpartners Group. 

  „От създаването на агенцията винаги съм мислела за нея като за форма на обединение на професионалисти с различни компетенции, със собствена визия и оригинални идеи, но и с ясното разбиране, че идеите се надграждат, реализират и успяват в екип. Това е заложено и в самото име - Key Experts Group и е обещанието, което съхранихме във времето с всички, с които имах щастието да ме срещне работата и амбицията ми да изградя комуникационен бранд със собствен стил. Затова и присъединяването към Interpartners приемам като естествено развитие на тази идея – обединяваме се с екип от съмишленици, доказани професионалисти със сериозен опит и заедно ще предложим по-голяма комплексност на услугите, но и по-силна интеграция, по-голяма гъвкавост и повече смели идеи и добри решения“, коментира Десислава Пантелеева, основател на KEG. 

  Key Experts Group е независима комуникационна агенция, която съчетава стратегия, дизайн и иновации с отношение и ангажираност, за да помага на корпоративни, работодателски и потребителски брандове да постигат и преоткриват своите цели и своето бъдеще. От основаването си през 2006 г. KEG се фокусира върху стратегическите комуникации и тяхното управление, обръща голямо внимание на творческите идеи и реализацията им и предоставя микс от творчески и консултантски услуги в помощ на брандове с различни цели и насоченост – от големи международни компании, през български фирми, до стартиращи бизнеси. Сред клиентите на агенцията са компаниите в системата на „Кока-Кола“ в България, Lidl България, Allianz, Zagorka, PaySafe, Mansion Bulgaria, GfK, DHL Logistics, VM Finance Group и др.

  KEG се запазва като самостоятелна структура с отделен екип, но ще се разполага с пълния ресурс на групата, включително творческите и дигитални компетенции на Interpartners и водещата експертиза в сферата на работодателската марка на Interimage. 

  Катя Димитрова, основател и управляващ партньор на Interpartners Group, на свой ред сподели: „30 години в сферата на рекламата и комуникациите си е на практика да пишеш история. Корпоративната ни философия е да гледаме напред, да изпреварваме, да се стремим да предлагаме нови услуги и формати, преди партньорите ни да ги поискат от нас. Екипът ни не спира на едно място, експертите ни са признати и разпознаваеми; градим личности с хъс да работим за развитието на целия комуникационен сектор в България, не просто на нашия бизнес. Сделката за приобщаването на KEG също е нестандартна – две компании със сходна философия и стил обединяват усилията си с цел синергия и още повече възможности за нашите клиенти. И двата екипа вярваме, че когато влагаш сърце в работата си, резултатите са отличителни.“ 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  Удължават противоепидемичните мерки
  Вижте какво предвижда новата заповед на министъра на здравеопазването
  преди 10 часа
  Японската централна банка с умерен оптимизъм за икономиката
  Има възможност за повишаване на заплатите, смята финансовата институция
  преди 10 часа
  ЕС одобри осми пакет от санкции срещу Русия
  Налага се таван на цените на руския петрол, забранява се вноса на редица руски продукти, износа на ИТ услуги и на всички портфейли с крипто активи
  преди 11 часа
  Президентът обяви кога свиква Народното събрание
  Радев обеща да остави достатъчно време на партиите, за да сформират управленско мнозинство
  преди 12 часа
  Швейцарската Howag разширява производството си в Търговище
  Компанията получи сертификат клас „В“ за инвестиция от 1,5 млн. лв., с нея ще се разкрият 15 нови работни места
  преди 12 часа