петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3241 прочитания

    CoolFit вече работи с Coworking spaces

    С нарастването на хората, работещи онлайн, споделените пространства за работна дейност са чудесен таргет за спортния абонамент, коментриа Божидар Божидаров, търговски директор на CoolFit
    30 ноември 2022, 18:06 a+ a- a

    Снимка: Божидар Божидаров, търговски директор на CoolFit

    CoolFit - мобилното приложение за спортен абонамент обяви, че разраства мрежата си от клиенти, като корпоративните партньорства на CoolFit вече включва и coworking spaces или т.нар. споделени пространства за работа. Този тип офиси най-често се ползват от фрийлансъри и хора на свободна практика, търсещи развитие в неформална работна среда.

    „С нарастването на хората, работещи онлайн, споделените пространства за работна дейност са чудесен таргет за спортния абонамент. Съвременният начин на работа често включва продължително стоене на офисен стол, а нуждата от физическа активност сред работещите никога не е била по-належаща. Независимо дали са фирмени служители, или работят от coworking space на ненормирано работно време, CoolFit отчита необходимостта от популяризиране на спортните дейности, затова и разширява достъпа на услугата си“, коментира Божидар Божидаров, търговски директор на CoolFit.

    Мобилното приложение играе ролята на абонаментна карта, като дава свобода на работодател и служител сами да изберат как да заплатят абонамента – може да бъде изцяло или частично финансиран от работодателя и служителя.

    Как работи дигиталната карта CoolFit?

    Всеки ден различен QR код бива генериран, а с него потребителят има достъп до един-единствен спортен обект в рамките на 24 часа. За сметка на това обаче приложението позволява неограниченото комбиниране на дейности в избрания обект, т.е. ползвателят може да прекара целия си ден, възползвайки се от различни групови тренировки, басейни, спа услуги и солариум, фитнес и релакс зони.

    Предимството на онлайн абонамента е, че елиминира нуждата от пластика и по този начин няма шанс да забравим спортната си карта у дома. Плащанията се случват бързо, лесно и сигурно изцяло с помощта на мобилното приложение, като CoolFit има цялостна история на плащанията и посещенията, работно време и местоположение на всички спортни обекти, както и опция за прекратяване на абонамента по всяко време само с един клик.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 8 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 10 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 14 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 15 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 16 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам