събота, 24 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  675 прочитания

  Телерик Академия обяви първи прием за 2024 за обучението за JavaScript програмисти

  Приемът е отворен до 4 декември
  07 септември 2023, 11:05 a+ a- a

  Телерик Академия обяви прием за първото за 2024 издание на 6-месечното обучение за подготовка на младши програмисти Alpha с един от най-популярните програмни езици JavaScript. Приемната кампания продължава до 4 декември.

  Всеки, завършил кандидатурата си до 15 октомври, се възползва от 500 лв. отстъпка от обучението, има възможност да се включи в надградения курс по основи на програмирането преди Alpha JavaScript или ако вече има основни умения, да се яви на ранен изпит на 17 октомври.

  „Вече 14 години в Телерик Академия подготвяме хора без никакъв предишен опит за успешна кариера на програмисти, за да имат повече перспективи пред себе си и по-добър живот. Най-важното за бързия кариерен старт на курсистите ни е близкият контакт с всеки от тях, отделянето на достатъчно време за менториране, персонални съвети и обратна връзка. Когато курсистите работят по своите проекти, нашите трейнъри прекарват часове с тях в дискусии и съвети. Това е само един пример от 6-месечното обучение, в което за курсистите се грижи екип от над 30 човека заедно с менторите - програмисти, завършили Alpha. Вярваме, че този личен контакт е един от силно отличителните елементи на обученията ни”, коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия. 

  Безплатният курс по основи на програмирането е създаден в помощ на хора без никакъв опит в сферата, за да направят първите си крачки, направлявани от трейнъри и ментори. След курса те ще са готови за приемния изпит за Alpha JavaScript и ще имат по-добра преценка дали професията на програмиста е за тях. За първи път преди Alpha JavaScript безплатният курс ще е вече 7 сесии, за да имат курсистите повече време да усвоят материала. Курсът стартира на 26 октомври, а сесиите се провеждат в извънработно време и в събота, за да се съчетават с работа и други ангажименти. Желаещите да се включат в него трябва да кандидатстват за Alpha JavaScript през сайта на Телерик Академия.

  Приемът в програмата Alpha JavaScript продължава до 4 декември, а 15 октомври е друга важна дата. Кандидатите, които имат базови умения по програмиране и завършат кандидатурата си до тази дата, могат да се явят на ранен изпит на 17 октомври. При добър резултат имат шанс да си запазят място в обучението (1 от 45) още на този етап, а ако не са доволни от резултата, могат да се явят и на финалния изпит на 5 декември.

  Завършените изцяло кандидатури до 15 октомври се възползват и от 500 лв. отстъпка от таксата на Alpha JavaScript с код EB500, като пълните условия са налични на страницата на обучението.

  Обучението Alpha JavaScript е интензивно и е с продължителност 6 месеца. В него курсистите придобиват технологичните умения, търсени от бизнеса, а фокусът е изцяло върху практиката, работата в екип в условия, максимално близки до реалната работна среда. Alpha JavaScript се провежда в малки групи (45-50 човека), което позволява индивидуално проследяване на напредъка на всеки курсист, обратна връзка и предоставяне на персонални планове за развитие.

  Заедно с технологичните знания, участниците в Alpha JavaScript надграждат и личностните си умения, сред които работа в екип, приоритизиране, даване и получаване на обратна връзка, ефективно учене и справяне с предизвикателства. Кариерен коуч им помага да изградят CV и портфолио, които да ги отличат, а тестовите интервюта ги подготвят за процеса по търсене на работа. След края на Alpha JavaScript курсистите могат да се реализират в една от компаниите, част от партньорската мрежа на Телерик Академия, с които имат срещи по време на обучението си, или във всяка друга ИТ компания.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Nvidia стана 4-тата най-голяма компания в света
  Пазарната капитализация на производителя на чипове достигна $1,96 трилиона
  преди 1 ден
  ЕС прие 13-и пакет от санкции срещу Русия
  За първи път се налагат санкции на китайски фирми, които помагат на Кремъл
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Над 120 BILLA магазина ще имат каси на самообслужване до края на 2024
  Веригата започва да въвежда в обектите си хибридния модел на плащане още през 2020
  преди 1 ден
  МОН: Над 156 хиляди ученици се обучават в професионални паралелки
  Националната търговско-банкова гимназия е училището с най-много учебни предприятия в света
  преди 1 ден
  преди 2 дни
  Colliers: Хибридният модел на работа ще се запази и тази година
  Развитието на споделени работни места вероятно ще се ускори през 2024, сочи доклад на компанията