петък, 19 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  818 прочитания

  Телерик Академия обяви първи прием за 2024 за обучението за JavaScript програмисти

  Приемът е отворен до 4 декември
  07 септември 2023, 11:05 a+ a- a

  Телерик Академия обяви прием за първото за 2024 издание на 6-месечното обучение за подготовка на младши програмисти Alpha с един от най-популярните програмни езици JavaScript. Приемната кампания продължава до 4 декември.

  Всеки, завършил кандидатурата си до 15 октомври, се възползва от 500 лв. отстъпка от обучението, има възможност да се включи в надградения курс по основи на програмирането преди Alpha JavaScript или ако вече има основни умения, да се яви на ранен изпит на 17 октомври.

  „Вече 14 години в Телерик Академия подготвяме хора без никакъв предишен опит за успешна кариера на програмисти, за да имат повече перспективи пред себе си и по-добър живот. Най-важното за бързия кариерен старт на курсистите ни е близкият контакт с всеки от тях, отделянето на достатъчно време за менториране, персонални съвети и обратна връзка. Когато курсистите работят по своите проекти, нашите трейнъри прекарват часове с тях в дискусии и съвети. Това е само един пример от 6-месечното обучение, в което за курсистите се грижи екип от над 30 човека заедно с менторите - програмисти, завършили Alpha. Вярваме, че този личен контакт е един от силно отличителните елементи на обученията ни”, коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия. 

  Безплатният курс по основи на програмирането е създаден в помощ на хора без никакъв опит в сферата, за да направят първите си крачки, направлявани от трейнъри и ментори. След курса те ще са готови за приемния изпит за Alpha JavaScript и ще имат по-добра преценка дали професията на програмиста е за тях. За първи път преди Alpha JavaScript безплатният курс ще е вече 7 сесии, за да имат курсистите повече време да усвоят материала. Курсът стартира на 26 октомври, а сесиите се провеждат в извънработно време и в събота, за да се съчетават с работа и други ангажименти. Желаещите да се включат в него трябва да кандидатстват за Alpha JavaScript през сайта на Телерик Академия.

  Приемът в програмата Alpha JavaScript продължава до 4 декември, а 15 октомври е друга важна дата. Кандидатите, които имат базови умения по програмиране и завършат кандидатурата си до тази дата, могат да се явят на ранен изпит на 17 октомври. При добър резултат имат шанс да си запазят място в обучението (1 от 45) още на този етап, а ако не са доволни от резултата, могат да се явят и на финалния изпит на 5 декември.

  Завършените изцяло кандидатури до 15 октомври се възползват и от 500 лв. отстъпка от таксата на Alpha JavaScript с код EB500, като пълните условия са налични на страницата на обучението.

  Обучението Alpha JavaScript е интензивно и е с продължителност 6 месеца. В него курсистите придобиват технологичните умения, търсени от бизнеса, а фокусът е изцяло върху практиката, работата в екип в условия, максимално близки до реалната работна среда. Alpha JavaScript се провежда в малки групи (45-50 човека), което позволява индивидуално проследяване на напредъка на всеки курсист, обратна връзка и предоставяне на персонални планове за развитие.

  Заедно с технологичните знания, участниците в Alpha JavaScript надграждат и личностните си умения, сред които работа в екип, приоритизиране, даване и получаване на обратна връзка, ефективно учене и справяне с предизвикателства. Кариерен коуч им помага да изградят CV и портфолио, които да ги отличат, а тестовите интервюта ги подготвят за процеса по търсене на работа. След края на Alpha JavaScript курсистите могат да се реализират в една от компаниите, част от партньорската мрежа на Телерик Академия, с които имат срещи по време на обучението си, или във всяка друга ИТ компания.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 58 минути
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 1 час
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 5 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 6 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 8 часа
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект