четвъртък, 29 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2441 прочитания

  Христина Тотева поема „Връзки с обществеността“ в Телерик Академия

  С над 7 години опит в сферата на ПР и комуникациите, тя ще отговаря за увеличаването на ефекта на Академията върху обществото и бизнеса
  09 ноември 2023, 09:34 a+ a- a

  Телерик Академия обяви ново назначение, ключово за следващия етап от развитието ѝ. Христина Тотева поема „Връзки с обществеността“ в Телерик Академия от началото на ноември 2023. Тя има над 7 години опит в сферата на вътрешни и външни комуникации и корпоративна социална отговорност, придобит при разработването и прилагането на комуникационни стратегии за външни и вътрешни публики на големи компании като Сибанк, ОББ и ДЗИ.

  Преди да стане част от екипа на Телерик Академия тя заема позицията Маркетинг мениджър в Делойт България. Христина ще отговаря за всички комуникационни дейности, връзката с медиите, изграждането и утвърждаването на имиджа на Телерик Академия и корпоративната ѝ идентичност.

  Сред задачите ѝ също ще бъдат организирането на различни видове събития и ПР дейности, както и развитието на комуникационните политики на компанията. Тази нова за компанията роля е резултат от бурното развитие на Академията през последните 6 години, в които тя представя уникален за България по продължителност (6 месеца) и резултат (80% от курсистите започват работа до 3 месеца от завършване) обучителен формат за ИТ кариерен старт Alpha, както и 3-месечните изцяло практически обучения Upskill.

  Академията продължава да надгражда и разширява обученията си, като през следващите месеци предстои да обяви изцяло нови Upskill програми, които отговарят на нуждите на бизнеса.

  „Имаме амбиция и планове да развием и задълбочим ефекта на Телерик Академия върху обществото и бизнеса. С разширяването на екипа с професионалисти вярваме, че се доближаваме с още една стъпка до тази цел. С Христина като част от екипа ни ще можем по-фокусирано и в по-голям мащаб да популяризираме възможностите за придобиване на ключови дигитални умения, както и да отговорим на нуждите на бизнеса, като изведем обученията и партньорската си програма до следващо ниво“, коментира Александра Мечкова – главен изпълнителен директор на Телерик Академия.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Проучване: Лихвите за покупка на жилище у нас вероятно ще останат ниски, а тези за бизнес имоти - по-високи
  Приемането ни в Шенген и еврозоната са предпоставки за засилване на интереса на чуждестранни инвеститори към България, сочи анализ на Colliers
  преди 2 часа
  ЕП подкрепи плановете за европейски цифров портфейл
  Новата рамка за цифрова идентичност ще предостави на гражданите на ЕС трансграничен цифров достъп до ключови обществени услуги
  преди 8 часа
  ОББ и ЕИБ със споразумение за гаранции по нови кредити за предприятия с персонал до 3000 души
  ОББ има 3 активни споразумения с ЕИБ и ЕИФ, по които може да отпусне нови кредити на обща стойност до 2 млрд. лв.
  преди 1 ден
  Шотев: Рекордни са инвестициите у нас за 2023
  Те отчитат ръст от 28% спрямо 2022
  преди 1 ден
  Световната банка инвестира 150 млн. евро в AG Capital
  Средствата ще подкрепят проекти на Lion's Head в България и Румъния