четвъртък, 29 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  860 прочитания

  Атанас Атанасов става партньор в the other half и оглавява новото звено /Grow

  То ще предлага иновативни услуги за маркетинг отдели, които искат по-успешно и ефективно да имплементират и реализират своите стратегии и планове
  27 ноември 2023, 15:58 a+ a- a

  Снимка: the other half

  Консултантската компания, специализирана в стратегическо развиване на брандове - the other half, добавя ново звено и разширява портфолиото си с набор иновативни услуги, които помагат на компаниите да оптимизират и подобрят различните аспекти на маркетинг представянето си.

  Новото звено /Grow предлага холистичен набор услуги, насочени към цялостно изграждане или оптимизиране на маркетинг процесите: целеполагане, оперативни процеси, бюджетиране, изпълнение и измерване на кампании, анализи и отчетност. Клиентите на компанията получават бърз достъп до маркетинг специалисти с богат опит и палитра от тествани решения и практични модели.

  Начело на the other half /Grow застава Атанас Атанасов, който има над 14 години опит на управленски позиции в маркетинг отделите на различни компании, включително международните лидери Lidl, Carlsberg и Telenor.

  „Много компании осъзнават нуждата да изградят или надградят маркетинг представянето си, но им е трудно да го направят. Наясно сме, че специалистите с богат опит в тази сфера, които наистина да са в състояние да оформят или оптимизират един цялостен модел на ефективна маркетингова дейност са малко и скъпи. Целта ни е да предложим на нашите клиенти точно такава експертна помощ, без дългосрочния финансов ангажимент“. коментира Атанасов.

  Според екипа на the other half, сред най-често срещаните проблеми, с които бизнесите се сблъскват, са хаотични маркетинг процеси и разпиляност на усилията, недобра интеграция между маркетинг екипа и генериращите приходи звена на компанията, както и липса на експертиза по отношение на планиране, бюджетиране и измерване на маркетинговата ефективност.

  „Експертизата на Атанас Атанасов като маркетинг лидер в различни индустрии е точно това допълнение, от което се нуждаехме, за да надградим услугите и стойността, която създаваме за нашите клиенти. Изключително щастливи сме, че с разширяването на портфолиото ни ще предложим на пазара пакет услуги и ниво на експертиза, които са без аналог на българския пазар,“ коментира Георги Гавазов, управител на the other half.

  Верни на стила си, от the other half обявяват новото звено заедно с първия му успешно приключен проект. Клиентът е TaxiMe: технологична компания, която използвайки мощта на данните и технологиите трансформира таксиметровите услуги в София.

  „Имахме истинска нужда да преродим маркетинга си. В няколкото месеца на проекта, Атанас работеше инхаус в компанията; благодарение на това успяхме бързо да наберем скорост. Преосмислихме маркетинг структурата и процесите си и полирахме бранд позиционирането си. Атанас водеше и намирането на ключовите хора, които да поведат маркетинг функцията. И последно, но не по важност, под неговото ръководство планирахме, бюджетирахме и изпълнихме безпрецедентно комплексна и мащабна за нас маркетинг кампания. Силно препоръчваме the other half /Grow на всеки бизнес, който иска да надгради или да стартира от нулата своя маркетинг екип.“, коментира Христо Чернев, CEO на TaxiMe.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 минути
  Проучване: Лихвите за покупка на жилище у нас вероятно ще останат ниски, а тези за бизнес имоти - по-високи
  Приемането ни в Шенген и еврозоната са предпоставки за засилване на интереса на чуждестранни инвеститори към България, сочи анализ на Colliers
  преди 25 минути
  ЕП подкрепи плановете за европейски цифров портфейл
  Новата рамка за цифрова идентичност ще предостави на гражданите на ЕС трансграничен цифров достъп до ключови обществени услуги
  преди 7 часа
  ОББ и ЕИБ със споразумение за гаранции по нови кредити за предприятия с персонал до 3000 души
  ОББ има 3 активни споразумения с ЕИБ и ЕИФ, по които може да отпусне нови кредити на обща стойност до 2 млрд. лв.
  преди 1 ден
  Шотев: Рекордни са инвестициите у нас за 2023
  Те отчитат ръст от 28% спрямо 2022
  преди 1 ден
  Световната банка инвестира 150 млн. евро в AG Capital
  Средствата ще подкрепят проекти на Lion's Head в България и Румъния