неделя, 23 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  16983 прочитания

  Вижте кои са победителите във ФАРА 2024

  Творческа агенция на годината е Human, победител в Медийния конкурс стана Huts Group, а Рекламодател на годината - Fashion Days
  10 юни 2024, 15:17 a+ a- a

  Снимка: ФАРА 2024

  От 6 до 8 юни 2024 в Международен конгресен център Бургас се проведе двадесет и четвъртата церемония по награждаване на най-големия форум на комуникационната индустрия в България – ФАРА. 

  Голямата награда „Творческа агенция на годината“ в Творческия конкурс спечели Human, следвани от Noble Graphics на второ място и guts&brainsDDB на трето. Победителите бяха обявени и наградени от изключителния Dave Trott, когото организаторите на ФАРА бяха поканили като специален гост-лектор в програмата на Фестивала. 

  Награждаването на Human. Снимка: ФАРА’24

  Победител в Медийния конкурс стана Huts Group. В класацията на второ място застана Human, а на трето Zenith, част от Publicis Groupe Bulgaria. Наградата на медийната агенция на годината беше връчена от Чавдар Кенаров, Председател на БАКА.  

  Награждаването на Huts Group. Снимка: ФАРА’24

  За трета поредна година наградата „Рекламодател на годината“ беше присъдена на Fashion Days на базата на сбора от точки от Творческия и Медийния конкурси. Второто място в класацията е за Как се пише?®. На трето място застана Фантастико. Наградата беше връчена от Диана Саватева, Заместник-кмет Култура и вероизповедания на Община Бургас. 

  Награждаването на Fashion Days. Снимка: ФАРА’24

  С наградата Grand Prix бе отличена кампанията „ул. Георги Николов“ на агенция Noble Graphics за Фондация „Документалистите“. Кампанията, приковаваща вниманието към неглижираната у нас тема за донорството, не само получи високата оценка Grand Prix от журито, но и предизвика бурните емоции на публиката, която се изправи на крака и ръкопляска в продължение на  няколко минути. Специалната награда на Фестивала беше обявена от Весела Апостолова, Заместник-председател на БАКА. 

  Grand Prix получи кампанията „ул. Георги Николов“ на агенция Noble Graphics. Снимка: ФАРА’24

  Тази година ФАРА премина под мотото „В нова светлина“. В този дух бяха представени и новите статуетки, следващи креативната посока на наскоро промененото лого на Фестивала.

  Наградените рекламни форми и кампании в Творческия и Медийния конкурси, както и всички участници във ФАРА 2024 може да бъдат разгледани на https://www.fara.bg/participants.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  преди 2 дни
  България пое ротационното председателство на Съвета на гуверньорите на ЕИБ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова, в качеството си на гуверньор за България на ЕИБ, е новият ротационен председател на Съвета на гуверньорите на финансовата институция
  преди 2 дни
  21 юни 2024, 11:37
  Предстои четвъртото издание на фестивала „Ало, Космос! Говори България!“
  Тази година освен научни работилници, интераĸтивни изложения и разговори с учени от различни области на науката програмата ще предложи и среща с астронавта Майкъл Лопес-Алегрия
  21 юни 2024, 10:54
  Българският INSAIT изпреварва Kеймбридж, Корнел и Технион на знаков форум за AI
  Сред авторите се записва името на един от най-младите участници в историята на CVPR – единадесетокласничката Рени Паскалева