вторник, 20 април 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  22276 прочитания

  Вижте как изглежда новият офис на Telus International в София

  TELUS Tower ще отвори вратите си за среднощни кинопрожекции, турнир по FIFA, брънч, настолни игри и др.
  16 март 2018, 10:02 a+ a- a

  TELUS International Europe, водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, официално ще открие новия си централен офис в София - TELUS Tower на 22 март. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на 7 центъра (в София, Пловдив, Букурещ, Крайова, Корк, Дъблин, Манчестър и Канок).

  „Всичко, което правим, е продиктувано от желанието ни всеки, който работи в компанията, да се чувства добре и да идва с желание на работа. При нас работят изключително интелигентни хора и ние се вслушваме в техните идеи и препоръки“, коментира Кристина Иванова, вицепрезидент „Операции“, TELUS International Europe за Economy.bg. По нейни думи местоположението на новия офис е определено на база на проучване, проведено сред служителите на компанията, а офис пространствата са съобразени с нуждите им.

  „TELUS Tower ни позволява да изпълним плановете си за растеж на бизнеса и да осигурим още повече възможности за развитие. В момента в сградата работят 1200 души, но имаме възможност да осигурим работни места от най-висок клас за 2300 души“, посочи още г-жа Иванова. 

  В рамките на 24 часа TELUS Tower, новият дом на TELUS International, ще отвори вратите си за среднощни кино прожекции, Go Guide специално събитие, learning & development сесия, турнир по FIFA, брънч, настолни игри и още много събития с (не)очаквани обрати. Събитието ще се състои на 23 и 24.03, като ще започне в 4 следобед.

  Сградата, която се намира в центъра на София, е построена през 2017 година по най-високи архитектурни стандарти и е серифицирана по BREEAM 2013, водещ стандарт за устойчивост в архитектурата и инфраструктурните решения. TELUS International Europe е най-големият наемател в сградата, заемайки 19 000 кв. м., давайки името на TELUS Tower.

  TELUS International Europe предоставя на своите служители велопаркинг, 18 тематични зони за забавления и почивка, фитнес, йога и зали за масажи, над 50 кухни зали за срещи.

   

  Интериорният дизайн на всички офис пространства е на водещо европейско студио - "AMA Design", което проектира и офиса на компанията в Букурещ, отличен за най-иновативен офис за 2016 в Румъния.

  Сградата разкрива 360-градусова панорамна гледка на София.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Ваксината на AstraZeneca няма да се прилага при жени под 60-годишна възраст с повишен риск от тромбози
  Всички, получили първа доза от ваксината на AstraZeneca, които не са проявили сериозни нежелани лекарствени реакции, могат да се имунизират с втора доза от същата ваксина, обяви министърът на здравеопазването
  преди 9 часа
  Стартира платформа, където всеки може да сподели очакванията си за бъдещето на Европа
  Платформата е достъпна на 24 езика, което позволява на гражданите от целия ЕС да споделят идеи и мнения
  преди 9 часа
  Фирми могат да кандидатстват за финансиране на проекти за когнитивна роботика
  Максималното финансиране, което може да спечели един проект, е до 100 хил. евро
  преди 10 часа
  Над 150 000 дози ваксини срещу COVID-19 пристигнаха у нас
  Следващата доставка до края на седмицата ще е от Janssen
  преди 11 часа
  Softprom навлиза на българския ИТ пазар
  Компанията предлага решения за киберсигурност
  преди 11 часа
  Тунис облекчава условията за организирани групи от туристи
  Отпада изискването за задължителна 5-дневна карантина