четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1536 прочитания

    Конференция „Новата транзитна епоха на недвижимите имоти“ ще се проведе в хибриден формат

    Тоова ще е седмото поредно издание на Националната конференция “INSPIRE TO HIGHER” по случай деня на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти 30 октомври
    27 октомври 2021, 14:39 a+ a- a

    Национално сдружение Недвижими имоти организира поредното седмо издание на Националната конференция “INSPIRE TO HIGHER” по случай деня на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти 30 октомври, който с решение на Министерски съвет от 23 февруари 2021 г. получи официален статут на професионален празник.

    Събитието под надслов „НОВАТА ТРАНЗИТНА ЕПОХА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ“ ще се проведе в хибриден формат и ще се излъчва онлайн през платформата Twillix на 30 октомври 2021 г. Конференцията е разделена в две части, като темите в първата половина от 9,30ч. до 13,30ч. са: ”Кой режисира пазара на недвижими имоти”, “Имотният пазар, новата градска среда и бъдещето на модерната сграда” и “Каква е цената на нашите пари през 2021 г.? В града или на село - накъде е тръгнал българинът?”

    Традиционно в дискусионните панели участие ще вземат представители от всички сегменти, свързани с недвижимите имоти в страната. Сутрешната сесия е подходяща за всички, които се интересуват от най-новите тенденции и промени на пазара на недвижимите имоти.

    Професионалните тренинги за специалисти в областта на недвижимите имоти ще се проведат с платен достъп във втората половина на събитието от водещи лектори в съответната област, както и от международни гости. Безценни знания и опит в един следобед от 14,30ч. до 18,15ч. Д-р Николаос Димитриадис от University of York, City College ще говори за новия маркетинг, доверието, таргетирането и себепредставянето в лекцията „NEUROMARKETING – за решенията, които взима потребителя“. Джон Мейфийлд, Global Real Estate School, Realtor, Амбасадор на NAR за България ще бъде лектор в панела „Практически съвети за мотивацията и насърчаването в търговията с недвижими имоти“.

    Онлайн регистрация за събитието, както и пълната програма можете да откриете на сайта на НСНИ.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 14 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 15 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 15 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 15 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 17 часа
    преди 20 часа