събота, 23 септември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1716 прочитания

  ING Bank е новият наемател в North Tower

  Бизнес сградата от клас А в София вече е с над 90% заетост на площите
  10 февруари 2022, 13:47 a+ a- a

  ING Bank вече има нова централа в България. Тя се намира в North Tower, втората кула от бизнес комплекса Bulgaria Towers, разположен в непосредствена близост до водещия търговски център Bulgaria Mall. Новата централа ще е единственият клон на ING Bank в страната и ще изпълнява функциите както на централен офис, така и на офис за кореспонденция с клиенти и партньори.

  Добавяйки ING Bank към портфолиото си от големи наематели, най-новата бизнес сграда от клас А в София North Tower вече може да се похвали с над 90% заетост на площите.

  Ключовата локация, устойчивите решения, уютният интериор, естествената светлина, зеленина и дигитализираните инструменти за улесняване на работата на служителите са сред основните предимства на новата централа на ING Bank. Работно пространство също така e в съответствие с изискванията за хибриден начин на работа.

  Изборът на ING Bank да разположи централата си на цял етаж (10-и) именно в North Tower не е случаен, а съобразен с нуждите на бизнеса и предимствата на офис сградата. Разположена на булевард „България“, една от ключовите транспортни артерии в София и бързоразвиващ се административен, финансов и потребителски хъб, North Tower е стратегически позиционирана така, че да отговаря на всички бизнес изисквания. Сградата се състои от 16 000 кв. м. висококачествени офис площи с модерен дизайн, които дават гъвкавост и възможност на бизнеси от всякакъв размер да създадат различни работни концепции и преживявания.

  North Tower позволява директен достъп до ключови пътни артерии и подземен паркинг, осигурявайки допълнителни удобства за служители, клиенти и посетители. Сградата се обслужва от множество високоскоростни асансьори с голям капацитет, които позволяват бърз и лесен достъп до всеки етаж.

  Разположена над Bulgaria Mall, кулата предоставя достъп и до изобилие от допълнителни услуги, сред които фудкорт и ресторанти, хранителен магазин, кафенета и над 100 търговски обекта. Офис кулата е в близост и до центъра на София (на по-малко от 10 минути с кола), както и до Околовръстния път (на 1 минута с кола), което я прави лесно достъпна с кола, обществен транспорт и пеша.

  Списъкът на водещите компании, вече наематели в North Tower, включва още LDC, EPAM, BIC, AIOPSGROUP и др.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Банката на Англия остави лихвите непроменени
  Намалена е прогнозата за икономически ръст за третото тримесечие
  преди 1 ден
  Plan A привлече 27 млн. долара финансиране
  С набраните средства софтуерната компания планира да удвои броя на служителите си до над 240 и да разшири присъствието си на пазара в Европа
  преди 1 ден
  Според Тегмарк технологията за AI не бива да е с отворен код
  Ученият, който стои зад писмото, призоваващо за пауза в разработването на мощни системи за AI, заяви, че писмото му е имало по-голям ефект от очаквания
  преди 1 ден
  Започнаха реални действия за строителството на Дунав мост 3
  В началото на 2024 се очаква да стане ясно дали проектът за втори мост Русе-Гюргево е одобрен за финансиране
  преди 1 ден
  България получи 80 640 дози от новата ваксина срещу COVID-19
  Прилагането им ще стартира от следващата седмица