четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1859 прочитания

    ING Bank е новият наемател в North Tower

    Бизнес сградата от клас А в София вече е с над 90% заетост на площите
    10 февруари 2022, 13:47 a+ a- a

    ING Bank вече има нова централа в България. Тя се намира в North Tower, втората кула от бизнес комплекса Bulgaria Towers, разположен в непосредствена близост до водещия търговски център Bulgaria Mall. Новата централа ще е единственият клон на ING Bank в страната и ще изпълнява функциите както на централен офис, така и на офис за кореспонденция с клиенти и партньори.

    Добавяйки ING Bank към портфолиото си от големи наематели, най-новата бизнес сграда от клас А в София North Tower вече може да се похвали с над 90% заетост на площите.

    Ключовата локация, устойчивите решения, уютният интериор, естествената светлина, зеленина и дигитализираните инструменти за улесняване на работата на служителите са сред основните предимства на новата централа на ING Bank. Работно пространство също така e в съответствие с изискванията за хибриден начин на работа.

    Изборът на ING Bank да разположи централата си на цял етаж (10-и) именно в North Tower не е случаен, а съобразен с нуждите на бизнеса и предимствата на офис сградата. Разположена на булевард „България“, една от ключовите транспортни артерии в София и бързоразвиващ се административен, финансов и потребителски хъб, North Tower е стратегически позиционирана така, че да отговаря на всички бизнес изисквания. Сградата се състои от 16 000 кв. м. висококачествени офис площи с модерен дизайн, които дават гъвкавост и възможност на бизнеси от всякакъв размер да създадат различни работни концепции и преживявания.

    North Tower позволява директен достъп до ключови пътни артерии и подземен паркинг, осигурявайки допълнителни удобства за служители, клиенти и посетители. Сградата се обслужва от множество високоскоростни асансьори с голям капацитет, които позволяват бърз и лесен достъп до всеки етаж.

    Разположена над Bulgaria Mall, кулата предоставя достъп и до изобилие от допълнителни услуги, сред които фудкорт и ресторанти, хранителен магазин, кафенета и над 100 търговски обекта. Офис кулата е в близост и до центъра на София (на по-малко от 10 минути с кола), както и до Околовръстния път (на 1 минута с кола), което я прави лесно достъпна с кола, обществен транспорт и пеша.

    Списъкът на водещите компании, вече наематели в North Tower, включва още LDC, EPAM, BIC, AIOPSGROUP и др.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 28 минути
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 1 час
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 2 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 4 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 6 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк