четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3418 прочитания

    Beiersdorf открива офис в Sofia Tower II

    Германската компания планира да се премести в новия комплекс в началото на 2023
    30 август 2022, 13:12 a+ a- a

    Beiersdorf е първият наемател в най-новия проект на GTC - Sofia Tower II. Новопостроената офис сграда е в заключителен етап на строителство, като германската компания планира да се премести в чисто новия комплекс в началото на 2023.

    Sofia Tower II е офис сграда клас А на територията на Mall of Sofia, с идеално местоположение в центъра и лесен достъп до всички части на града. Сградата, която е с площ от 8 060 кв. м, очаква разрешение за ползване до края на тази година.

    "За нас тази сделка е нещо повече от отдаването на площ под наем на наемател. Истинската стойност за GTC се крие в доверието, което такава голяма компания ни оказва. Това е първият наемател на Sofia Tower II и съм щастлив да съобщя, че в момента подготвяме подписването на договори с още наематели за повече от половината от сградата", сподели Зив Гиги, генерален мениджър на GTC България.

    Beiersdorf е германска компания, която произвежда и продава продукти за грижа за кожата и е известна в цял свят с най-популярните си марки - Nivea, Eucerin, Hansaplast, La Prairie и много други. Компанията има над 160 филиала по целия свят. Beiersdorf е с повече от 130 години опит в грижата за кожата и е известна с иновативните си и висококачествени продукти.

    Групата GTC е водещ инвеститор в областта на недвижимите имоти и строителен предприемач, с фокус върху Полша и столиците в Централна и Източна Европа. През 25-те години на своята дейност GTC е изградила 77 модерни офис и търговски обекта с висок стандарт и обща площ от около 1,4 млн. кв. м в Централна и Източна Европа.

    Понастоящем GTC активно управлява портфейл от 45 търговски сгради, предоставящи около 763 хил. кв. м отдаваеми офис и търговски площи в Полша, Унгария, Букурещ, Белград, Загреб и София. Освен това GTC има готовност за развитие на около 460 хил. кв. м търговски и офис имоти в столиците на Централна и Източна Европа, като 51 хил. кв. м са в процес на изграждане. GTC S.A. е листвана на Варшавската фондова борса и е регистрирана на фондовата борса в Йоханесбург.

    В България GTC управлява четири проекта в експлоатация - Mall of Sofia, Sofia Tower I, Advance Business Center I и Advance Business Center e II. Компанията има и два офис проекта в процес на изграждане - Sofia Tower II и Advance Business Center III

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 6 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 7 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 9 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 11 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк