събота, 13 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1395 прочитания

  Нови споделени офис пространства в София

  GTC България ще си партнира с betahaus София за цял етаж в Advance Business Center 1, а от 2023 и за два етажа от новата Sofia Tower II
  28 октомври 2022, 11:52 a+ a- a

  GTC България, част от GTC Group, стартира партньорство с пионера на споделените офис-пространства у нас – betahaus Sofia. Партньорството ще даде възможност на компанията да разшири и утвърди новата си продуктова линия – коуъркинг (споделени офис-пространства) за утвърдени и бързо развиващи се фирми, като предлага напълно оборудвани площи в офис сгради клас А.

  Първите споделени работни пространства, с обща площ от 3000 кв. м, са разположени в две от офис сградите от клас А, собственост на GTC в България - Advance Business Center в кв. Младост 3 и Sofia Tower II до Mall of Sofia в центъра на града. И двете съоръжения са на ключови локации с лесен достъп до мрежата на метрото и наземните транспортни възли. Сред дългогодишните наематели на сградите вече са Concentrix, GTM hub, Costa Café, Kete, Skaptoburger, Pizza Lab и др.

  Зив Гиги, управляващ директор на GTC България, сподели: „За първи път GTC предлага добавена стойност на своите наематели, като предоставя споделени работни пространства в две от съществуващите си сгради. Щастливи сме да обявим нашето сътрудничество с пионерите и топ професионалистите в този сектор – betahaus. От този ноември те ще стопанисват цял етаж в Advance Business Center 1 и сме уверени, че ще свършат страхотна работа. Затова отсега планираме да разширим партньорство си и в самото начало на следващата година ще стартираме съвместно проекта в Sofia Tower II, където betahaus ще управлява два етажа. От една страна, този подход ще донесе допълнителни възможности на нашите настоящи и бъдещи наематели да бъдат по-гъвкави и в крак с новите тенденции при работата на служителите, които са следствие от пандемията. От друга страна, вярваме, че това предложение ще бъде добър вариант и за индивидуалните наематели, предпочитащи да разполагат с по-малки работни площи, където да извършват дейността си в приятна бизнес атмосфера.“

  Локациите включват обособени зони за рецепции, за сътрудничество, гъвкави работни пространства, заседателни зали, телефонни кабини, обзаведени частни офиси, напълно оборудвани кухни, контрол на достъпа и високотехнологична ИТ инфраструктура. Сградите са проектирани от водещи български архитекти, а интериорът е функционален и уютен, съобразен както с бизнес нуждите, така и с личното благополучие на наемателите.

  "Развълнувани сме от възможността да работим с мрежата на GTC. Вярваме, че комбинацията от техния дългогодишен опит в изграждането на офис пространства от най-висок клас и нашия успешен coworking модел, и международен бранд, ще предложи на пазара един нов, дългоочакван сегмент, а именно: гъвкави офис решения с фокус върху продуктивност и ефективност.“ сподели Александър Михайлов съосновател и CEO, betahaus.

  betahaus София е пионерът на споделените работни пространства в България. Тя е част от една от най-успешните коуъркинг мрежи в Европа, с клонове в Берлин, Барселона и Хамбург. За 10 години от създаването си betahaus успешно утвърди модела на споделените офиси, удвоявайки своите пространства, от които са тръгнали едни от най-успешните български компании.

  GTC Group е водеща инвеститорска и предприемаческа компания в сферата на недвижимите имоти, фокусирана в Полша и редица столици в Централна и Източна Европа. От 1994 г. насам GTC е разработила 68 първокласни, модерни офисни и търговски имота с обща площ от над 1,2 милиона кв. м в Централна и Източна Европа. Към момента GTC активно управлява портфолио от 44 търговски сгради, осигуряващи близо 759 хил. кв. м отдаваеми офисни и търговски площи в Полша, Унгария, Румъния, Сърбия, Хърватия и България. В допълнение, GTC Group планира реализацията на нови проекти в размер на около 460 хил. кв. м търговски и офис площи в столици в Централна и Източна Европа, от които 51 хил. кв. м вече са в процес на изграждане.

  GTC S.A. е листната на Варшавската стокова борса и е включена в списъка на Йоханесбургската стокова борса.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  преди 1 ден
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски
  преди 1 ден
  Възможности за инвестиции от израелски компании у нас обсъди президентът
  Намерението им да се реализират проекти за модернизация на военнопромишления комплекс у нас
  преди 1 ден
  Westinghouse подписа меморандуми със 17 български доставчици
  Те ще предоставят услуги и доставки за проекта за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ „Козлодуй“, както и за други международни проекти
  преди 1 ден
  Инфлацията в САЩ със слаб ръст през март
  Данните поставят под въпрос намаляването на лихвите
  преди 1 ден
  За първи път в историята: Български учени със статия на водеща конфенеция за AI
  Екип от INSAIT e разработил приложение, оценяващо риска за изтичане на лична информация и което допринася за по-сигурен AI