сряда, 07 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1843 прочитания

  Everty придобива Sofia Office Center

  Това е петата инвестиционна сделка на Everty в България
  29 март 2023, 11:49 a+ a- a

  Снимка: Sofia Office Center

  Глобалната компания за инвестиции в недвижими имоти Everty обяви поредната си инвестиционна сделка, Sofia Office Center. Сградата е разположена на бул. „Цариградско шосе“ и предоставя удобството на добре развита бизнес среда. С най-новото попълнение към портфолиото си от първокласни недвижими имоти Everty вече присъства и в югоизточния район на София.

  Офис центърът с площ от 24 800 кв.м., разположени на 14 етажа, предлага гъвкави офис решения спрямо нуждите и предпочитанията на различен тип бизнес. Наемателите избират пространство с площ от 350 кв.м. до 1450 кв.м. на етаж. Офисите могат да бъдат обособени в отделни помещения или в отворени пространства. Сградата разполага с кафе, ресторант и заседателна зала на партера, подходящи за различни бизнес поводи. Превъзходната гледка към София допълва комфорта на работната среда. Районът разполага с добър достъп до обществен транспорт и пътна инфраструктура. А непосредствената близост до Летище София допълнително улеснява международните бизнес пътувания.

  Sofia Office Center осигурява 24/7 охрана и достъп до сградата, 199 паркоместа, шест високоскоростни асансьора и сигурно електрозахранване, състоящо се от две независими подстанции и дизел генератори. Сградата притежава сертификат BREEAM за енергийна ефективност, оценен с „Отличен“. Това е стъпка към осъществяване на глобалната стратегия на Everty за покриване на критериите по ESG.

  Антония Йорданова, Country Manager на Everty Bulgaria сподели: „Последната ни инвестиционна сделка e значима стъпка от нашата стратегия за развитие. Това е петият пореден актив в София. Сградата е клас А, с най-висока оценка за устойчивост. Притежава първокласно местоположение и удобна транспортна свързаност. Гордеем се с включването на Sofia Office Center към нашето инвестиционно портфолио.“

  Everty е част от YNV Group – мeждyнapoднa гpyпa oт ĸoмпaнии, която управлява пет марки в три сектора: тexнoлoгичeн, oбpaзoвaтeлeн и недвижими имоти.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Инфлацията в ОИСР намалява
  Показателят се понижава до 7,4% през април, но основната инфлация остава висока
  преди 12 часа
  ЕК одобри 77 млн. евро за подкрепа на инвестиции в райони с висока безработица у нас
  Помощта ще бъде под формата на освобождаване от корпоративен подоходен данък в подкрепа на първоначални инвестиционни проекти на МСП
  преди 14 часа
  Саудитска Арабия намалява производството на петрол
  От юли страната ще произвежда с 1 млн. барела дневно по-малко
  преди 14 часа
  euShipments.com придоби румънската Helpship
  Придобиването е част от стратегията за неорганичен растеж на euShipments.com, подкрепената от BlackPeak Capital
  преди 17 часа
  Ще изграждаме нова жп връзка с Турция
  Двете страни подписаха Меморандум за разбирателство
  преди 17 часа
  FlixBus открива нов маршрут от България до Гърция
  Новата линия ще свързва София, Благоевград и Сандански със Солун