вторник, 19 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2250 прочитания

    Everty придобива Sofia Office Center

    Това е петата инвестиционна сделка на Everty в България
    29 март 2023, 11:49 a+ a- a

    Снимка: Sofia Office Center

    Глобалната компания за инвестиции в недвижими имоти Everty обяви поредната си инвестиционна сделка, Sofia Office Center. Сградата е разположена на бул. „Цариградско шосе“ и предоставя удобството на добре развита бизнес среда. С най-новото попълнение към портфолиото си от първокласни недвижими имоти Everty вече присъства и в югоизточния район на София.

    Офис центърът с площ от 24 800 кв.м., разположени на 14 етажа, предлага гъвкави офис решения спрямо нуждите и предпочитанията на различен тип бизнес. Наемателите избират пространство с площ от 350 кв.м. до 1450 кв.м. на етаж. Офисите могат да бъдат обособени в отделни помещения или в отворени пространства. Сградата разполага с кафе, ресторант и заседателна зала на партера, подходящи за различни бизнес поводи. Превъзходната гледка към София допълва комфорта на работната среда. Районът разполага с добър достъп до обществен транспорт и пътна инфраструктура. А непосредствената близост до Летище София допълнително улеснява международните бизнес пътувания.

    Sofia Office Center осигурява 24/7 охрана и достъп до сградата, 199 паркоместа, шест високоскоростни асансьора и сигурно електрозахранване, състоящо се от две независими подстанции и дизел генератори. Сградата притежава сертификат BREEAM за енергийна ефективност, оценен с „Отличен“. Това е стъпка към осъществяване на глобалната стратегия на Everty за покриване на критериите по ESG.

    Антония Йорданова, Country Manager на Everty Bulgaria сподели: „Последната ни инвестиционна сделка e значима стъпка от нашата стратегия за развитие. Това е петият пореден актив в София. Сградата е клас А, с най-висока оценка за устойчивост. Притежава първокласно местоположение и удобна транспортна свързаност. Гордеем се с включването на Sofia Office Center към нашето инвестиционно портфолио.“

    Everty е част от YNV Group – мeждyнapoднa гpyпa oт ĸoмпaнии, която управлява пет марки в три сектора: тexнoлoгичeн, oбpaзoвaтeлeн и недвижими имоти.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 27 минути
    Анна Панчева е новият ръководител на направление „Човешки ресурси“ в Kaufland България
    Нейният фокус са привличането на таланти и работодателска марка
    преди 2 часа
    Оптимистични данни от Китай в началото на годината
    Индустриалното производство и търговията с по-голям от очаквания ръст през януари и февруари
    преди 3 часа
    3 компании инвестират близо 18 млн. лв. в София и Омуртаг
    От юни 2023 г. Са издадени сертификати за инвестиции в размер на 510 млн. лв., които ще разкрият над 2000 нови работни места
    преди 20 часа
    Apple води преговори за вграждане на Gemini на Google в iPhone
    Компанията е водила преговори и с OpenAI
    преди 21 часа
    Китайски доставчик на части за Tesla ще строи завод у нас
    Плановете са да бъдат разкрити до 200 работни места край Пловдив
    преди 21 часа
    Президентътвръчи мандат за съставяне на правителство на Мария Габриел
    Тя бе посочена като кандидат за министър-председател от ПГ на ГЕРБ-СДС