петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3742 прочитания

    Лятна Salesforce CRM академия стартира в България

    Обученията ще се проведат през юли и август в София, Пловдив, Бургас, Русе и Варна
    05 юли 2017, 10:17 a+ a- a

    Серия от полудневни обучения по стратегически продажби и демонстрации на най-доброто CRM решение в света стартира консултантската компания Некст Консулт. Лятната Salesforce CRM академия ще се проведе през юли и август в най-големите български градове - София, Пловдив, Бургас, Русе и Варна.

    Системите за управление на взаимоотношенията с клиенти (Customer Relationship Management, CRM) стават все по-популярни сред компании от всякакви размери. Успешните внедрявания на Salesforce CRM показват увеличение на продажбите средно с 28% и на удовлетвореността на клиентите средно с 37%.

    Три са основните акценти в първите по рода си обучения по CRM в страната. Некст Консулт ще наблегне на философията на CRM чрез обучение по съвременни практики в маркетинга, продажбите и обслужването. Втори акцент е дигиталната трансформация с помощта на CRM платформа номер едно в света. И на трето място, консултантите ще демонстрират работата на Salesforce в реално време, като всеки участник в обученията ще получи безплатен достъп до платформата и възможност за проиграване на реални казуси.

    Академията ще разгледа теми като цикъл на продажба, управление на търговската фуния, прогнозиранe, офериране и преговори, кръстосани про- дажби, обслужване и задоволеност на клиентите и други аспекти в работата на търговските специалисти и мениджъри. 

    Лятната Salesforce CRM академия започва на 14 юли в София. На 27 юли ще се проведе обучение в Пловдив, а на 28 юли - в Бургас. През август са предвидени две обучения - на 17-ти в Русе и на 18-ти във Варна. Първите 30 регистрирали се от всеки град ще могат да участват безплатно в събитията на Академията. 

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 7 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 7 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 8 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 10 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години