събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1196 прочитания

    Вече можем да пазаруваме онлайн от Женския пазар

    Електронната платформа функционира за първи път в историята на пазара
    27 юли 2020, 09:13 a+ a- a

    Клиентите на най-старото тържище в столицата вече могат да поръчват и онлайн от Женски пазар, съобщават от Столична община. Електронната платформа за онлайн доставки www.e-pazar.bg функционира за първи път в историята на пазара, като предлага храни и плодове и зеленчуци от български производители и фермери.

    „Поставихме си амбициозната задача да направим осъществими онлайн доставките от Женски пазар и успяхме. Целта на проекта е да дадем възможност на младите работещи хора, които нямат време да дойдат до пазара и да пазаруват в реално време, но искат да консумират качествени български храни и то на конкурентни цени, да могат да го направят дистанционно. Освен с ниските си цени и богатото разнообразие на стоки, Женски пазар е известен и с това, че близо 50 български производители предлагат своята продукция тук целогодишно. Това е и причината да поканим родните производители да се включат в електронната платформа за онлайн търговия на пазара, заедно с фермерите, които бяха част от фермерския ни пазар“ – каза Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД, общинското дружество, което стопанисва и управлява Женски пазар.

    На този етап седем са българските индивидуални производители на плодове и зеленчуци от Женски пазар, както и един кооператив, които предлагат своите стоки в онлайн магазина на пазара, но предстои техният брой да се увеличава. 

    Дистанционно могат да се купят още домашно краве масло, кисело мляко, овче, краве, биволско, козе сирене, кашкавал, извара, месо и месни продукти, вино и много други фермерски храни.

    „Онлайн магазинът на Женски пазар е един отворен проект и ние продължаваме да го развиваме. Водим разговори с още производители и фермери, които имат желание да се включат в www.e-pazar.bg, за да можем да отговорим на нужните на своите клиенти и да им предоставим максимален избор на качествени храни и стоки от Женски пазар. Скоро в електронната платформа ще може да се поръчват и микрорастения, например, както и още много био- и фермерски продукти.“, уточни още Драгомир Димитров.

    Доставката от www.e-pazar.bg се извършват на територията на гр. София на стандартната цена до адрес на клиента, като поръчките, направени до 17:00 часа ще се изпълняват в рамките на следващия работен ден до 19:00 часа. Ще има два часови диапазона за доставки, от които клиентите ще могат да си избират според удобното за тях време  – от 11:00 часа до 13:00 часа и от 17:00 часа до 19:00 часа. Клиентите на онлайн магазина на Женски пазар трябва да имат предвид и това, че доставките ще се извършват само в рамките на работната седмица, а поръчки, направени в събота, неделя и официални почивни дни, ще се изпълняват в първия работен ден.

    Към момента плащането е чрез наложен платеж при доставката, но в най-скоро време ще бъде осигурена и възможността да се плаща и по банков път, уточняват от общинското дружество, което стопанисва и управлява Женски пазар.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 1 ден
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 2 дни
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 2 дни
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 дни
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    18 април 2024, 08:29
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство