сряда, 06 юли 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  973 прочитания

  Региоком България увеличи възнагражденията с между 15% и 20%

  Актуализация е валидна и за стартовите заплати на новоназначени кадри
  23 май 2022, 11:46 a+ a- a

  Региoкoм България обяви, че актуализира възнагражданията на немскоговорящи специалисти. Увеличението е средно между 15% и 20% за всички служители, като тази актуализация е валидна и за стартовите заплати на новоназначени кадри, уточниха пред Economy.bg от компанията.

  Региoкoм предлага услуги в сферата на обслужването на клиенти на добре познати немски компании. По повече от 15 проекта на 5 локации работят повече от 1300 служители. 

  „Признанието и оценяването на нашите служители се изразява както в ангажираността на управленските кадри, така и в многобройните възможности за развитие в различни области. От друга страна, за нас е важно всеки да бъде възнаграден спрямо заслугите и постиженията си.  Една добра основна заплата е също толкова важна, колкото бонусите и приходите от продажби. Предимство в това отношение  имат нашите дългогодишни служители. Онези, които са достатъчно компетентни и комуникативни, си осигуряват една много висока месечна  заплата. Актуалната ситуация, не само в България, води до все по-голям натиск  върху населението. Покачващите се цени носят със себе си несигурност. Бихме искали да покажем на нашите служители, особено в тези трудни времена, че те са нашият най-ценен ресурс.  Затова инвестираме допълнително в актуализация на заплатите, обвързани с резултатите и повишаване на основното възнаграждение за нови кандидати. Това решение е печелившо  за всички ни. В това съм сигурна.“, сподели Яна Людериц, управител на Региоком България. 

  Компанията продължава разрастването си на вече познатите локации във Варна, Русе, София, Велико Търново и Бургас. За 2022 са планирани нови проекти от различни браншове на обслужването на клиенти, нови офиси в страната, както нови и интересни ИТ проекти.

  Вижте по какви ИТ проекти работи Региоком България

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ в Jobs.bg 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  МЗ: Възрастните най-активни при поставянето на втори бустери
  Над 4200 са общо всички поставени втори бустерни ваксини у нас
  преди 6 часа
  ЕК ще представи през лятото правила за въвеждане на напълно автономни коли в ЕС
  С новите мерки за безопасност се очаква до 2038 да бъдат спасени над 25 000 живота и да се избегнат поне 140 000 тежки наранявания
  преди 7 часа
  59% от компаниите у нас продължават с плановете за териториално разширяване
  50% от ИТ лидерите в България споделят, че планират да изместят повече бизнес функции към облака, показва проучване на Equinix
  преди 7 часа
  преди 8 часа
  ЕП призна газа и ядрената енергия за зелени
  Решението може да влезе в сила от 1 януари 2023
  преди 8 часа
  Exacta Solutions отваря нов офис в София
  Начело на офиса в София е Росица Великова