събота, 24 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1372 прочитания

  Grafton отвори врати в България

  Grafton, една от най-големите компании за подбор на персонал, част от Gi Group Холдинг, ще се фокусира върху пазара на ИТ кадри у нас
  07 декември 2023, 13:30 a+ a- a

  Снимка: Grafton
  Grafton Recruitment е една от най-големите компании за подбор на персонал в Европа. От 2018 г. компанията е собственост на Gi Group Холдинг, една от водещите компании в света, предоставящи услуги за развитие на пазара на труда. Заедно с Wyser, Gi Group и Tack TMI предлага цялостни решения за човешки ресурси и набиране на персонал. Обединените сили на тези компании позволяват на групата да консултира при чуждестранни инвестиции, да планира HR процеси, да набира и обучава персонал дори за най-големите организации. Grafton Recruitment, част от Gi Group Холдинг заедно наемат над 600 специализирани експерти по набиране на персонал в 15 държави: България, Чехия, Унгария, Германия, Нидерландия, Полша, Румъния, Словакия, Великобритания, Литва, Франция, Турция, Бразилия, Испания и Швейцария.

  Grafton, една от най-големите компании за подбор на персонал и част от Gi Group Холдинг, представи екипа си в България и обяви, че фокусът на компанията в страната е ИТ индустрията.

  Плановете на Grafton за българския пазара са да следва успешния опит на Gi Group Холдинг у нас като заложат на синергията между екипите и уникалния подход при подбора на кадри.
  „Целта на Grafton е да предложи решения на компаниите, които са точно според техните нужди – споделя Иван Алексиев, мениджър ИТ практика в Grafton България. Благодарение на международния ни опит, ние като екип не просто следим тенденциите на пазара, но и прилагаме специализирани подходи на оценка при подбора, които помагат на компаниите и кандидатите да намерят най-подходящата среда и хора за растеж.“

  На специално събитие по случай навлизането на Grafton България, Иван Алексиев, представи трендовете в ИТ пазара, между които високата степен на удовлетвореност в професията и желанията за хибридна работна среда.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Nvidia стана 4-тата най-голяма компания в света
  Пазарната капитализация на производителя на чипове достигна $1,96 трилиона
  преди 1 ден
  ЕС прие 13-и пакет от санкции срещу Русия
  За първи път се налагат санкции на китайски фирми, които помагат на Кремъл
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Над 120 BILLA магазина ще имат каси на самообслужване до края на 2024
  Веригата започва да въвежда в обектите си хибридния модел на плащане още през 2020
  преди 1 ден
  МОН: Над 156 хиляди ученици се обучават в професионални паралелки
  Националната търговско-банкова гимназия е училището с най-много учебни предприятия в света
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Colliers: Хибридният модел на работа ще се запази и тази година
  Развитието на споделени работни места вероятно ще се ускори през 2024, сочи доклад на компанията