четвъртък, 18 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  960 прочитания

  BILLA пусна собствено приложение за служители

  То ще улеснява навигацията в комуникацията и придобивките в компанията
  15 февруари 2024, 11:50 a+ a- a

  Изображение: BILLA България

  BILLA България има над 5000 служители и всеки от тях разполага с богат пакет от придобивки, включително ексклузивни отстъпки за пазаруване в магазините на веригата, месечни ваучери за храна и допълнително здравно осигуряване. В един толкова голям и многообразен екип, разпространението на информация понякога може да бъде предизвикателство. За да бъде по-близо до своите служители, BILLA въвежда иновативно решение – специално приложение, разработено от компанията, за управление на допълнителните придобивки и вътрешната комуникация, съобщиха от компанията.

  „Приложението за служители на BILLA е част от цялостната ни стратегия за подобряване на вътрешната комуникация в компанията. Нашите екипи са локализирани в над 50 града в страната, имаме служители на възраст от 18 до 80 години, ето защо потърсихме иновативен формат, който да ни позволи да достигаме до всички тях бързо и лесно, да автоматизираме някои процеси и да получаваме регулярна обратна връзка. Това приложение ще бъде не само платформа за новини и достъп до разнообразни социални придобивки, но и ще ни помогне да станем още по-сплотени и ангажирани към живота в компанията“, сподели Ивелина Евстатиева, ръководител „Човешки ресурси“ в BILLA България.

  BILLA България е третият най-голям частен работодател в страната, като в момента в компанията са наети над 5000 служители. Над 85% от тях работят в магазините, а останалите – в логистиката и в администрацията. До всички тях трябва да достига точна и навременна информация, както и да бъде осигурен лесен достъп до документи и процедури, отворени за кандидатстване позиции и богат пакет от фирмени придобивки. С новото вътрешно приложение, всичко това е достъпно по всяко време, само с няколко клика на телефона.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 3 часа
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство
  преди 4 часа
  България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
  Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава
  преди 4 часа
  преди 19 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 20 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 21 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата