неделя, 07 март 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  540 прочитания

  Wizz Air временно възстановява полетите си от София до Дубай

  От 15 февруари маршрутът ще се изпълнява веднъж седмично, а от 1 март честотата ще бъде удвоена до два полета седмично
  12 януари 2021, 15:49 a+ a- a

   

  Wizz Air обяви днес, че временно възобновява маршрута си София - Дубай. Превозвачът ще пренасочи оперативния си капацитет от международното летище в Абу Даби към Дубай. Решението е временно и е резултат от засиления туристически интерес към пътуванията до Дубай и затягането на националните рестрикции в Абу Даби.

  От 15 февруари 2021 маршрутът София - Дубай ще се изпълнява веднъж седмично, докато от 1 март честотата ще бъде удвоена до два полета седмично.

  Местата по маршрута вече са в продажба и могат да бъдат резервирани. Без значение дали планират бизнес пътуване или почивка в Дубай, Wizz Air силно препоръчва на пасажерите да прочетат и спазват всички национални и международни разпоредби за безопасност.

  Туристите, пътуващи от България до Дубай:

  - Трябва да представят валиден отрицателен сертификат за PCR тест за COVID-19, направен не повече от 96 часа преди заминаване.

  - Сертификатът трябва да е за тест за полимеразна верижна реакция (PCR). Други сертификати за тестове, включително тестове за антитела и комплекти за домашно тестване, не се приемат в Дубай.

  - Ако си правите тест непосредствено преди полета, трябва да носите на летището официален хартиен сертификат на английски или арабски, за да се чекирате – SMS и дигитални сертификати не се приемат.

  За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на пътниците да добавят WIZZ Flex към резервацията си. По този начин пътниците ще могат да променят датата на пътуването си или дестинацията, както и да отменят полета си, до 3 часа преди заминаване без такса и да получат незабавно 100% от първоначалната цена на билета в WIZZ акаунта си.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Предлагат нова мярка в подкрепа на туроператорите
  Изпълняваната към момента мярка за туроператори и туристически агенти ще се прилага до 5 април 2021
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  ЕК одобри инвестиция от над 63 млн. евро за област Бургас
  Проектът ще подобри качеството на питейната вода в региона
  преди 2 дни
  Италия блокира доставката на 250 000 дози AstraZeneca за Австралия
  Възражението на Рим е одобрено от Европейската комисия