петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5664 прочитания

    Мила Миленова поема ръковоството на БДВО от 2018

    Мила има 10 години опит в сферата на корпоративните комуникации, маркетинговите комуникации, маркетинга и медиите
    29 ноември 2016, 13:48 a+ a- a

    Мила Миленова поема ръководството на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) от януари 2018 г., след мандата на Мануела Тотева, която ще бъде начело на организацията през следващата календарна година. Решението бе взето по време на редовно отчетно-изборно Общо събрание на организацията, което се проведе на 27 ноември в София, съобщават от там. 

    Миленова е член на Управителния съвет на БДВО от 2012 г., а преди това, между 2010 и 2012 г., е била член на Комисията по етика на същата организация. През последните години отговаря за връзките с членовете на организацията и социалните мрежи. Заема длъжността PR & Advertising Manager в мобилния телекомуникационен оператор „Макс телеком“, където отговаря за корпоративните и маркетинговите комуникации на компанията. Преди това е била управляващ директор в All Channels | PR, афилиирана агенция на FleishmanHillard в България. Има 10 години опит в сферата на корпоративните комуникации, маркетинговите комуникации, маркетинга и медиите. Била е преподавател по Маркетинг и Маркетингово планиране в Университета за национално и световно стопанство от 2012 до 2014 г. Водила е редица медийни обучения, както и обучения по публично говорене и по кризисни комуникации за различни организации. Завършила е специалност Връзки с обществеността в СУ „Св. Климент Охридски“. Има магистърска степен по Бизнес администрация – Стратегическо управление от СУ „Св. Климент Охридски“ и по Маркетинг от УНСС.

    „Щастлива съм, че ми бе гласувано доверие да оглавя една от най-престижните професионални организации в сферата на комуникациите в България. Като председател на БДВО ще работя за издигането на престижа на PR професията, налагането на добри стандарти на работа и сплотяването на PR общността у нас“, коментира Мила Миленова по повод избора й за председател.

     

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години
    преди 2 часа
    45 преподаватели от България, Словения и Сърбия станаха част от първата международна мрежа от STEAM начални учители
    Издателство „Клет България“ е водещ координатор по проекта, чиято задача е въвеждането на STEM/STEAM обучението от 1. до 4. клас
    преди 3 часа
    Проучване: 77% от компаниите у нас предлагат хибриден модел на работа
    С 10% са нараснали възнагражденията през 2023, за тази година ръстът е от 7%, сочи проучване на Mercer Marsh Benefits
    преди 3 часа
    Окончателно: Либерализацията на пазара на ток за бита беше отложена с 1 година
    НС прие на второ четене промени в Закона за енергетиката
    преди 4 часа
    Спад в броя на сделките с имоти у нас
    Средните цени на жилищата задържат нивата си през първото тримесечие на 2024, отчитат от Arco Real Estate