събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    9193 прочитания

    Финансовият директор на VIVACOM Атанас Добрев е новият Главен изпълнителен директор на телекома

    Председател на новия УС на телекома е Златозар Сурлеков - член на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка АД от 2000 година
    21 юни 2013, 17:07 a+ a- a

    Атанас Добрев е новият Главен изпълнителен директор на VIVACOM

    Атанас Добрев е новият Главен изпълнителен директор на VIVACOM. Той поема ръководството на телекома от 21 юни 2013, съобщиха от телекома. Добрев, който досега беше Главен финансов директор на оператора, ще смени на новия пост Бернар Москени, който ръководеше телекома през последните пет години и половина.


    Атанас Добрев се присъединява към VIVACOM през септември 2008 , като преди това е работил в  Глобул. Досега той отговаряше за финансите на компанията, включително бизнес планиране, контролинг, осигуряване на приходите и управление на сградния фонд.

    Председател на новия Управителен съвет на компанията е Златозар Сурлеков, а членове - Атанас Добрев, Русин Йорданов, Александър Грънчаров и Ивайло Бачийски.

    Златозар Сурлеков е член на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка АД от 2000. Започва кариерата си в областта на продажбите в телекомуникационния сектор като Директор "Продажби" в "Инкомс Капш" ООД - първият джойнт венчър в Източна Европа в сферата на телекомуникациите.

    Русин Йорданов се присъединява към  VIVACOM през 2004 като Главен корпоративен съветник, а от 2007 до 2010 е Главен юридически директор на компанията. В това си качество той ръководи правната дирекция на телекома и организира правното обслужване на VIVACOM и неговите дъщерни дружества. Координира и контролира работата на външни местни и чуждестранни правни кантори, ангажирани от VIVACOM по различни проекти.

    Александър Грънчаров идва във VIVACOM от поста Главен изпълнителен директор на Карлсберг за България, като преди това е бил мениджър на Кока-Кола за България. Отговарял е пряко за търговската политика, логистиката, човешките ресурси, връзките с обществеността и правните въпроси на бирения гигант у нас.

    Ивайло Бачийски е работил за големи технологични компании като Алкател, Ериксон и Сиско, където е отговарял за бизнеса и операциите с водещите телекоми в България. Последните пет години заема регионални мениджърски позиции в глобалния интернет доставчик Cogent Communications и в израелския лидер за VoIP решения - Audiocodes.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 17 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 17 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 17 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 18 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 20 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години