петък, 20 май 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  6408 прочитания

  Ираван Хира оглавява "Хюлет-Пакард България"

  22 декември 2008, 14:47 a+ a- a

  Досегашният търговски директор в "Хюлет-Пакард България", Ираван Хира, става генерален директор на компанията от 1 януари 2009 на мястото на Саша Безуханова.
  Новият генерален директор e работил в "Хюлет-Пакард България" от създаването на компанията в страната ни през 1998г. и е експерт в областта на телекомуникациите и бизнес мениджмънта. Той ще ръководи и направлението за корпоративни клиенти (TSG) на "Хюлет-Пакард" в България.
  От началото на новата година Саша Безуханова ще заеме поста директор направление „Публична администрация” в "Хюлет-Пакард" за Централна и Източна Европа.
  Хюлет-Пакард България, където са заети над 1500 специалисти, ще се стреми към задълбочаване на бизнес контактите си с български партньори и дистрибутори, които в момента генерират над 60% от оборота на компанията в страната, каза г-н Хира.


  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  DHL Freight отваря нова логистична база в София
  Ще бъдат открити 100 нови работи места
  преди 10 часа
  Основаната от българин Leanplum е придобита от CleverTap
  Офисът в София става вторият най-голям развоен център в новата компания, броят на служителите в България ще се увеличи с 20% до края на годината.
  преди 14 часа
  ЕК с план за 300 млрд. евро за намаляване на енергийната си зависимост от Русия
  С REPowerEU Брюксел предлага диверсификация на енергийните доставки, по-бързо въвеждане на възобновяеми енергийни източници и пестене на енергия
  преди 16 часа
  Лорер: Японски автомобилен концерн изгражда развоен център у нас, наема 50 инженери
  Швейцарска компания вдига завода за микрооптика в Първомай за 85 млн. лв и открива над 100 работни места, обяви министърът
  преди 16 часа