петък, 23 октомври 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4770 прочитания

  Манфред Мулц се присъединява към мениджмънта на Групата Балкан Стар

  01 юни 2009, 10:53 a+ a- a

  От 1 юни 2009 Манфред Мулц се присъединява към управленския екип на Балкан Стар Аутомотив ЕООД. Мулц заема поста управител и председател на Борда на директорите на компанията съвместно с настоящия управител и председател на Борда на директорите Пламен Митев.

  Приоритет в отговорностите на Мулц ще бъдат управлението на продажбите и следпродажбеното обслужване на представяните от групата автомобилни марки. Пламен Митев ще фокусира усилията си върху управлението на финансовите и административни дейности.

  Отговорностите на другите членове на Борда на директорите, Катя Боянова, изпълнителен
  директор леки автомобили, и Пламен Иванов, изпълнителен директор автомобили с инвестиционно предназначение, остават непроменени.

  Професионалният път на Манфред Мулц включва множество управленски позиции в областта на следпродажбеното обслужване в Даймлер АГ, както в Германия, така и в редица други страни от Европа и Латинска Америка. Предишната позиция на Мулц е ръководител следпродажбено обслужване за централна и източна Европа и югоизточна Азия, базиран в централата на Даймлер АГ в Щутгарт, Германия. Мулц е завършил машинно инженерство в Мюнхен, притежава следдипломни квалификации в областите управление, маркетинг, авиационна техника и мотоциклетна техника.
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  Заетостта в нощните заведения се намалява наполовина
  В тях на открито и закрито вече ще се допуска по един човек на 2 квадратни метра
  преди 10 часа
  Клиничното проучване на ваксината на AstraZeneca продължава
  Проучванията в Бразилия и Великобритания са възстановени, очаква се скоро това да се случи и в САЩ
  преди 10 часа
  Турски инвеститори в туризма с интерес към СПА и голф индустрията у нас
  Предлагам балканските страни да останем отворени помежду си. Да не се затваряме и въвеждаме карантина, заяви министърът на туризма Марияна Николова пред най-големите туристически сдружения в Турция
  преди 11 часа
  преди 11 часа
  ЕК: Наказателна процедура за България, ако не спре "златните паспорти"
  Тези схеми крият рискове за сигурността, за корупция и за пране на пари, подчерта еврокомисарят за правосъдието Дидие Рейндерс