вторник, 30 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1859 прочитания

    Иванка Иванова е новият мениджър на Техническия инженерен център на Festo в България

    За първи път в историята на Festo в България 50% от мениджърския състав е съставен от дами
    01 април 2024, 16:04 a+ a- a

    От 1 март 2024 Иванка Иванова пое управлението на Техническия инженерен център на Festo в България, поемайки поста от Георги Грозданов, който премина на глобална позиция в централата на Festo в Германия.

    Богатият й лидерски и управленски опит в развойната дейност, натрупан в големи международни организации от автомобилната индустрия, където е ръководила мултинационални екипи, както и този, придобит в българска стартъп компания, ще допринесе за превръщането на R&D-центъра на Festo в България в най-големия по големина извън Германия.

    Съчетаването на традиции с технологично и идейно новаторство е възможна според Иванова. Точно тази симбиоза от вярата в хората и убедеността в заряда, който иновациите носят, ще привнесат стойност, както за екипа в България, така и на глобално ниво. Професионалните й интереси са свързани с Индустрия 4.0 и изкуствения интелект.

    Новата позиция е свързана с менажирането на екипи, работещи в София и Габрово – или над 130 висококвалифицирани инженерни кадри от областта на хардуер, софтуер, механика и тестване. Разрастването на инженерните центрове в София и Габрово и развитието на лидерския екип е в нейната цел още от първия ден в света на Festo. Приема изразът на Джон Максуел „Грижи се за хората и те ще се грижат за бизнеса“ като водещ за разгръщането на човешкия потенциал по пътя на професионалното му израстване. Той е в унисон с корпоративната политика на глобалния концерн Festo за отговорен и устойчив бизнес с грижа през поколенията.

    Иванка Иванова завършва „Компютърни науки и системи“ в Технически университет-София. Възпитаник е на Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, Хасково. Иванова обича да наблюдава и се зарежда едновременно, откривайки света през очите на своите деца.

    Вижте по какви проекти работи Festo в България

    Вижте профила и актуалните позиции за работа и стаж на ФЕСТО ПРОИЗВОДСТВО ЕООД в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 12 часа
    Проучване: Спад на фалитите у нас с близо 11% през 2023
    Действителният брой компании, които не могат да плащат сметките си, се е увеличил през 2023, предстоят трудности за строителния сектор през 2024, отбелязват от Кофас
    преди 12 часа
    ЕК призова България да подобри националния план в областта на енергетиката и климата
    Окончателният актуализиран план трябва да бъде представен до 30 юни 2024
    преди 13 часа
    Ново Кино Арена отваря врати в София
    Кинокомплексът с 10 модерни зали е в Мега Мол
    преди 15 часа
    преди 18 часа
    От 1 май: Нова самолетна линия ще свързва Истанбул със София
    Нискотарифната Pegasus Airlines ще има полети 3 пъти в седмицата