сряда, 15 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2219 прочитания

    След София и Пловдив онлайн супермаркетът Kolichka.bg ще започне доставки и във Варна

    Компанията премина през цялостен ребрандинг
    29 април 2024, 13:31 a+ a- a

    След успешния старт в София, oнлайн супермаркетът Kolichka.bg се ребрандира и официално започва доставки и на територията на град Пловдив. Освен в града под тепетата, услугата обхваща още района от Пазарджик до Асеновград, като по този начин платформата осигурява възможност за над 500 000 хиляди нови домакинства да пазаруват от уюта на дома си.

    Kolichka.bg премина през цялостен ребрандинг и съществена промяна в позиционирането за целия европейски пазар, с цел разширяване на дейността си, включително и в България. Онлайн супермаркетът вече заема ключова позиция за изгодни и големи покупки под мотото „Много покупки. Много изгодно.“ като „се преоблича“ в нов уникален лилав цвят. Логото също е обновено – в стилизираната кошница с изпечен хляб е закодиран оптимистичния език на марката под формата на скрита усмивка.

    Kolichka.bg разполага с богат избор от над 10 000 продукта на цени, конкурентни на местните супермаркети. Онлайн доставчикът предлага пълна гама от хранителни продукти, био и специализирани храни, козметика, домашни потреби, аксесоари и храни за домашни любимци. За обхвата и качеството на асортимента, Kolichka.bg разчита на стратегически партньори, сред които METRO България. Клиентите могат да поръчват всички артикули от серията МETRO Chef, както и месо, свежа риба и зеленчуци. Доставчиците на Kolichka.bg имат свободен достъп до щандовете и склада на METRO, като по този начин гарантират персонализиран избор и високо качество на покупката. Още един аргумент за тези, които нямат опит с онлайн супермаркетите и предпочитат да пазаруват сами.

    Онлайн платформата залага на уникална система за многократно пазаруване - „Многокупки“ с над 1500 продукта, изгодни седмични промоции и усъвършенстван модел на доставка, чрез който клиентите могат да следят поръчката си в реално време. Допълнително Kolichka.bg предлага и специална услуга за избор на адрес директно от картата на приложението, така че да се избегнат недоразумения при доставката.

    „Искаме да покажем как изглежда според нас бъдещето на удобното пазаруване в регионите – нещо, което всеки да може да си позволи. Разбира се, искаме да го представим на възможно най-много българи. Знаем, че домакинствата все още не са напълно готови да преминат изцяло към онлайн пазаруване, но вярваме, че след като веднъж опитат Kolichka.bg, ние ще се превърнем в техен доверен партньор. Партньор, на когото ще разчитат все повече и повече. Това е достатъчен стимул за нас, за да започнем.", казва Роберт Бреиц, международен директор на Kolichka.bg.

    Kolichka.bg предлага и нов стандарт на обслужване за всички свои клиенти без значение от населеното място. Това означава скорост на доставката до 180 минути, като за поръчки над 90 лева тя е безплатна. При поръчки на по-малка стойност, такса доставка ще започва от 1 лев за двучасов диапазон. Безплатна ще бъде и всяка доставка, за която е избран 4-часов интервал на доставка.

    Работното време е съобразено с динаминичния начин на живот – в Пловдив доставките ще се извършват всеки ден от 08:00 до 20:00 ч. в часови интервал по избор на клиента. Продуктите ще пристигат до врата до три часа след онлайн поръчката, като първата доставка винаги е безплатна. 

    След София и Пловдив, предстои Kolichka.bg да започне доставки и в град Варна, като по този начин онлайн търговецът вече ще има възможност да обслужва 35% от населението на България.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 11 часа
    Димитър Радев, БНБ: България губи милиарди заради забавянето на еврото
    БНБ и банковият сектор ще бъдат напълно готови тази година за въвеждането на еврото, БНБ ще отсече пробно 8 милиона евромонети
    преди 12 часа
    3 нови ритейл парка ще бъдат открити у нас до лятото
    Нови брандове с планове за експанзия навлизат у нас
    преди 16 часа
    В този сектор рискът от забавени плащания у нас е най-голям
    Има индикации за увеличаване на просрочията и като време, и като брой у нас, сочи доклад на Allianz Trade
    преди 17 часа
    БНБ: Икономиката ще продължи да расте
    Инфлацията ще продължи да се забавя през второто и третото тримесечие на 2024, прогнозират от Централната банка
    преди 19 часа
    Държавата пое нов дълг за 200 млн. лева
    Заемът е под формата на 6-годишни държавни ценни книжа