петък, 03 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4649 прочитания

    Expert Allies планира да увеличи екипа си до 100 души до края на годината

    Компанията откри офиса си в София
    21 февруари 2022, 09:37 a+ a- a

    Expert Allies е българска компания за изнесени услуги, която предлага IT експертиза на своите клиенти. Компанията стартира дейността си в средата на 2021 г. В момента екипът е от 30 души, като целта е те да станат между 80 и 100 в края на 2022 г.

    Компанията е в постоянен процес на подбор на кадри като се търсят .NET разработчици, QA инженери (както manual, така и automation), Salesforce разработчици и др.

    Към момента основният клиент на Expert Allies е Landmark Information Group, която е лидер на Prop-tech пазара във Великобритания и част от групата на Daily Mail. 

    През януари Expert Allies откри и своя офис в София. Седалището се намира в Ellipse Center, намиращ се на булевард „Цариградско шосе” 96. Политиката на компанията за хибридна работа не се е променила. Служителите са напълно свободни да избират дали искат да посещават офиса или не.

    От компанията уточняват, че са изцяло ориентирани към нуждите на своите служители. Това, което ги отличава от повечето компании за изнесени услуги е изцяло премахнатото средно ниво мениджмънт (т.нар. middle management) с цел улесняване на работата и комуникацията между служители и клиенти.

    Идеологията на Expert Allies е, че всеки оценен служител, ще даде максимума от себе си. Това се поражда и от възгледите на двамата основатели на компанията – Илиан Маджаров и Мартин Дудинов. Те споделят, че емпатията, честността и уважението, са нещата, които спомагат за сплотеността на екипа. Без тези заложени ценности, „Експърт Алайс“, не би могла да бъде, това което е днес, а именно компания, изцяло ориентирана към нуждите на своите, казват нейните основатели.

    Илиан Маджаров е специалист в областта на програмирането с повече от 15 години опит в сферата. С много успешни проекти зад гърба си, работил в различни компании като „Драфт Кингс“, „Солар Уиндс“ и др. Страстта му за програмиране се появява, когато е 13-годишен и благодарение на усилията и идеите си, днес той е един от създателите на „Експърт Алайс“ ООД.

    Мартин Дудинов е юрист по образование, предприемач по душа и човек с разностранни интереси. Занимавал се е дълги години със застраховане и има няколко успешно развити бизнес начинания, в сферата на търговията. В света на информационните технологии, попада почти случайно. В следствие на дългогодишното му познанство с Илиан и визията, която и двамата споделят,а именно как би трябвало да изглежда една успешна компания, се ражда и идеята за създаването на „Експърт Алайс“.

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Expert Allies LTD в JOBS.bg тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 11 часа
    Pfizer увеличи прогнозата за печалба
    Причината – съкращения в разходите и по-добро от очакваното търсене на продукти за Covid
    преди 14 часа
    ОИСР очаква стабилен икономически ръст през 2024 и 2025 г.
    Очаква се обаче растежът да остане под дългосрочната средна стойност
    преди 16 часа
    OpenAI се споразумя с Financial Times
    Компанията за изкуствен интелект ще може да използва данни на изданието, за да обучава езиковите си модели
    преди 18 часа
    Федералният резерв остави лихвите непроменени
    Не е ясно дали американската централна банка ще успее да направи 3 намаления на лихвените проценти тази година
    преди 19 часа
    Coca-Cola ще използва облачните AI услуги на Google
    Сделката е на стойност $1,1 милиарда
    30 април 2024, 16:30
    Изследователски институт по иновативна медицина ще бъде открит в МУ-София
    Ще се провеждат проучвания на злокачествени тумори и изследвания, свързани с усложненията от Ковид-19