неделя, 04 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2030 прочитания

  PokerStars стартира първата си DevOps Academy в София през март 2023

  Курсът е безплатен, продължава 12 седмици и ще бъде ръководен от вътрешни експерти на Flutter International
  22 февруари 2023, 11:20 a+ a- a

  Снимка: PokerStars

  PokerStars, част от международната дизивия на Flutter Entertainment plc, обяви стартирането на своята нова DevOps Academy в София, България.

  Глобалната компания за онлайн спортни залагания, игри и развлечения ще даде възможност на одобрените кандидати да преминат през 12-седмичен безплатен курс на обучение, ръководен от вътрешни експерти на Flutter International. Обучението ще предостави на следващото поколение ИТ таланти ключови умения за развитието на тяхната кариера. Кандидатстването е отворено в момента. 

  Стартирайки през март тази година, DevOps Академията предлага:

  • 12-седмичен безплатен курс на обучение, провеждащ се на място в офиса на Flutter International в София и обхващащ основите на съвременните ИТ технологии

  • Множество модули с практически упражнения

  • Опит с някои от най-новите технологии в индустрията

  • Възможност да се присъедините към един от DevOps екипите на PokerStars след успешно дипломиране

  По време на обучението, което ще се проведе в обновения офис на Flutter International – сграда Goldline, намираща се на бул. „Цариградско шосе“, кандидатите ще придобият знания за ключови технически концепции. Академията обхваща 12 ключови модула.

  Мартин Агайн - Мениджър инженерни операции в PokerStars, вярва, че DevOps Академията е идеална възможност за тези, които искат да стартират кариера в сферата на технологиите.

  „DevOps Академията е уникална програма, насочена към хора, които са в началото на своята ИТ кариера. Успешното дипломиране би означавало придобиване на практически познания за работа с множество инструменти и концепции, които са универсални за ИТ индустрията и с изключително голямо търсене на пазара на труда.“

  „Търсенето на умения в сферата на DevOps непрекъснато нараства в глобален аспект. Развитието на талантите е освен приоритет за Flutter International, като компанията предлага възможности на хора без предишен опит. Смятаме, че най-ефективният начин за повишаване на уменията на бъдещите DevOps специалисти е като им предоставим достъп до директно обучение, водено от едни от най-добрите технически експерти и мениджъри на пазара. Именно затова създадохме и наша собствена DevOps академия“, добавя още Мартин Агайн.

  След успешно завършване на Академията, кандидатите ще получа сертификат за участие, който ще им помогне в бъдещото им кариерно развитие.

  PokerStars е част от Flutter International – международната дивизия на Flutter Entertainment plc – водеща глобална компания за онлайн спортни залагания и игри, управляваща някои от най-иновативните, разнообразни и отличителни брандове в сектора.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  02 юни 2023, 16:50
  Близо 1000 са вече работещите в Центъра за споделени услуги на KBC във Варна
  Част от служителите са се завърнали от чужбина, за да работят във Варна
  02 юни 2023, 16:13
  Работните места в САЩ продължават да се увеличават
  Пазарът на труда в страната показва силна устойчивост
  02 юни 2023, 15:52
  Япония с предупреждение към OpenAI
  Органът за защита на поверителността в страната предупреди компанията да не събира данни без разрешението на потребителите
  02 юни 2023, 15:04
  САЩ глоби Amazon $30 млн. за нарушаване на поверителността
  Служители на Amazon Ring и стотици изпълнители са имали пълен достъп до личните видеоклипове на клиентите, включително деца, години наред
  02 юни 2023, 10:22
  Американският Сенат прие Закона за ограничаване на дълга
  Предстои президентът Байдън да подпише документа, за да влезе в сила