събота, 02 март 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2999 прочитания

  PokerStars стартира първата си DevOps Academy в София през март 2023

  Курсът е безплатен, продължава 12 седмици и ще бъде ръководен от вътрешни експерти на Flutter International
  22 февруари 2023, 11:20 a+ a- a

  Снимка: PokerStars

  PokerStars, част от международната дизивия на Flutter Entertainment plc, обяви стартирането на своята нова DevOps Academy в София, България.

  Глобалната компания за онлайн спортни залагания, игри и развлечения ще даде възможност на одобрените кандидати да преминат през 12-седмичен безплатен курс на обучение, ръководен от вътрешни експерти на Flutter International. Обучението ще предостави на следващото поколение ИТ таланти ключови умения за развитието на тяхната кариера. Кандидатстването е отворено в момента. 

  Стартирайки през март тази година, DevOps Академията предлага:

  • 12-седмичен безплатен курс на обучение, провеждащ се на място в офиса на Flutter International в София и обхващащ основите на съвременните ИТ технологии

  • Множество модули с практически упражнения

  • Опит с някои от най-новите технологии в индустрията

  • Възможност да се присъедините към един от DevOps екипите на PokerStars след успешно дипломиране

  По време на обучението, което ще се проведе в обновения офис на Flutter International – сграда Goldline, намираща се на бул. „Цариградско шосе“, кандидатите ще придобият знания за ключови технически концепции. Академията обхваща 12 ключови модула.

  Мартин Агайн - Мениджър инженерни операции в PokerStars, вярва, че DevOps Академията е идеална възможност за тези, които искат да стартират кариера в сферата на технологиите.

  „DevOps Академията е уникална програма, насочена към хора, които са в началото на своята ИТ кариера. Успешното дипломиране би означавало придобиване на практически познания за работа с множество инструменти и концепции, които са универсални за ИТ индустрията и с изключително голямо търсене на пазара на труда.“

  „Търсенето на умения в сферата на DevOps непрекъснато нараства в глобален аспект. Развитието на талантите е освен приоритет за Flutter International, като компанията предлага възможности на хора без предишен опит. Смятаме, че най-ефективният начин за повишаване на уменията на бъдещите DevOps специалисти е като им предоставим достъп до директно обучение, водено от едни от най-добрите технически експерти и мениджъри на пазара. Именно затова създадохме и наша собствена DevOps академия“, добавя още Мартин Агайн.

  След успешно завършване на Академията, кандидатите ще получа сертификат за участие, който ще им помогне в бъдещото им кариерно развитие.

  PokerStars е част от Flutter International – международната дивизия на Flutter Entertainment plc – водеща глобална компания за онлайн спортни залагания и игри, управляваща някои от най-иновативните, разнообразни и отличителни брандове в сектора.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  5 български компании сред най-бързоразвиващите се в Европа
  В годишната класация на Financial Times FT1000 влязоха Ampeco, euShipments.com, Pontica Solutions, Storepool и Dreamix
  преди 11 часа
  преди 11 часа
  преди 13 часа
  Кофас: Предстоят трудни времена за строителния и жилищен сектор
  Завършеното строителство в България все още е под нивото, регистрирано през 2015
  преди 15 часа
  Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара
  Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията в последните над 30 години
  преди 15 часа