сряда, 15 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1229 прочитания

    Американската RingCentral открива първия си офис в България

    Центърът за споделени услуги на ИТ компанията в София е 18-ият й офис
    18 януари 2024, 11:44 a+ a- a

    Американската компания RingCentral, глобален доставчик на корпоративни облачни комуникации с изкуствен интелект, обяви откриването на първия си център за споделени услуги в България.

    Офисът ще служи като център за редица бизнес функции, включително за обслужване на клиенти, извършване на технически операции, R&D и други ключови за дейността на компанията области.

    С новата локация компанията разширява глобалното си присъствие в 10 държави, в които оперират 18 офиса за споделени услуги и технологични решения. Като резултат от ангажимента на RingCentral да насърчава развитието на таланти, компанията ще предоставя възможности за обучение и развитие на бъдещи технологични лидери в България. През годините RingCentral предоставя на служителите си вълнуващи технологични задачи и не престава да осигурява колаборативна работна среда, с фокус върху подкрепа на равенството и приобщаването на своите служители. Дейността на компанията у нас ще продължи да следва тези корпоративни принципи, осигурявайки на служителите си в страната положителната култура на работното място.

    През декември от компанията обявиха пред Economy.bg, че през следващите 2 години планират да наемат 300 инженери и служители по поддръжката, като се надяват този брой да нарасне до 450 души до 5-ата година. По отношение на локацията на офиса от RingCentral тогава заявиха, че са осигурили 2 етажа в Space Tower на Цариградско шосе.

    RingCentral е носител на многобройни отличия в областта на иновациите и културата на работното място, като девет поредни години е лидер в класацията на Gartner® Magic Quadrant™ Leader for UCaaS, Worldwide и е включена в списъка на Fast Company за най-добри работни места за иноватори за 2023. RingCentral бе класирана на 6-то място като най-добра компания за щастие и на 10-то място като най-добра компания за бонуси и придобивки в наградите на Comparably, които проучват мненията и нагласите на служителите в повече от 70 000 компании.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 21 минути
    Стартират директни полети от София до Рига
    airBaltic ще изпълнява полети три пъти седмично
    преди 53 минути
    Инвестират 28 млн. лева в Национален STEM център в София Тех Парк
    Финансирането е осигурено от Националния план за възстановяване и устойчивост
    преди 17 часа
    Димитър Радев, БНБ: България губи милиарди заради забавянето на еврото
    БНБ и банковият сектор ще бъдат напълно готови тази година за въвеждането на еврото, БНБ ще отсече пробно 8 милиона евромонети
    преди 18 часа
    3 нови ритейл парка ще бъдат открити у нас до лятото
    Нови брандове с планове за експанзия навлизат у нас
    преди 22 часа
    В този сектор рискът от забавени плащания у нас е най-голям
    Има индикации за увеличаване на просрочията и като време, и като брой у нас, сочи доклад на Allianz Trade