вторник, 28 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2362 прочитания

  Онлайн магазинът на BILLA вече е достъпен и в Плевен

  Услугата вече е достъпна в 4 града в страната – София, Пловдив, Варна и Плевен
  11 април 2024, 11:28 a+ a- a

  Онлайн магазинът на BILLA вече е достъпен и в Плевен през платформата Glovo. Всички плевенчани могат да се възползват от бърза и лесна доставка на близо 5000 продукта. Сред тях са и ястия от топлата точка, месо на скара, печива от „BILLA Пекарна“, винаги свежи зеленчуци и плодове, деликатеси, месо и риба. Разнообразният асортимент включва и широк набор от нехранителни стоки за дома и продукти за домашните любимци.

  По случай експанзията на онлайн канала си, в периода 11–24 април, BILLA ще предлага безплатна доставка за поръчки над 50 лв. във всички градове, в които услугата е активна – София, Пловдив, Варна и Плевен.

  „Стартирахме нашия виртуален магазин с една ясна цел – да предоставим на нашите клиенти безупречно потребителско преживяване. От лесния избор на продуктите онлайн до навременната доставката на винаги свежи и качествени продукти. Изграждането на успешен бизнес модел, следващ съвременните нужди на потребителите, ни позволи за изключително кратко време да се утвърдим в сферата на онлайн търговията и за по-малко от година да направим достъпна тази услуга в 4 града в страната – София, Пловдив, Варна и Плевен.“ – каза Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

  За да осигури високото качество на услугата, BILLA изгражда отделно звено във всеки от магазините, участващи в проекта. Служителите в него са фокусирани изцяло върху обработката на онлайн продажбите. Този подход разкрива и напълно нова за компанията, а и за пазара, позиция – така наречените „пикъри“, които с грижа и внимание подбират всеки един продукт от клиентската поръчка.

  Асортиментът в онлайн магазина на BILLA е адаптиран към съвременните нужди на потребителите, които в своето забързано ежедневие не винаги имат възможност да отделят време за пазаруване или за приготвяне на храна у дома. Сред основните предимства на услугата е, че потребителите получават продуктите на цени, същите като в магазина, възползват се от предимствата на лоялната програма, както и от специалните оферти, които са в седмичната брошура.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 часа
  Китай ще подпомага производството на чипове с $47,5 млрд.
  Една от основните области, върху които ще се фокусира третата фаза на фонда, е оборудването за производство на чипове
  преди 19 часа
  Paysera България дебютира на ВЕАМ пазара на БФБ
  Компанията за дигитални платежни услуги планира да увеличи капитала си с 2 млн. лв.
  преди 20 часа
  Standard & Poor's потвърди рейтинга на България и стабилна перспектива
  Агенцията прогнозираприемане в еврозоната най-късно началото на 2026 г. и ръст малко под 3% за периода 2025-2027 г.
  23 май 2024, 15:30
  Eldrive започва да изгражда собствени зарядни паркове за електромобили
  Освен зарядните станции в парковете ще има кафенета и магазини
  23 май 2024, 13:52
  „Смарт Органик“ вече се търгува на основния базар на БФБ
  Тя е първата компания, преминала от малкия пазар beam на основния Standard на Борсата