събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1881 прочитания

    Happy „Най-добър ресторант в Лондон“ за 2-ра поредна година

    Happy London бе признат и за „Ресторант с най-добро кулинарно изживяване в Англия“
    08 ноември 2023, 10:41 a+ a- a

    Снимка: Happy London

    За втора поредна година Happy Лондон спечели приза „Най-добър ресторант в Лондон“, съобщиха от компанията. Тази година веригата получи и наградата „Ресторант с най-добро кулинарно изживяване в Англия“ на British Restaurant Awards.

    „Това постижение е важно за нас, защото символизира усилената ни работа и старание... Наградите, които получихме, (...) са голямо признание за нашите усилия. Те подчертават ангажимента ни към качеството и иновациите в кулинарното изкуство. Искаме да изразим своята благодарност към всеки един от вас – нашите гости и приятели. Вие сте тези, които ни вдъхновяват да се стремим към все по-високи стандарти и да предлагаме наистина уникално кулинарно изживяване.“, съобщиха от Happy Bar&Grill.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 1 ден
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 1 ден
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 1 ден
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 1 ден
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години