четвъртък, 09 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    9396 прочитания

    Happy спечели титлата „Най-добър ресторант в Лондон“

    Заведението спечели и „Най-добър екип в гостоприемството“
    16 септември 2022, 10:18 a+ a- a

    Снимки: Happy London

    Happy вече официално е най-добрият ресторант в Лондон с най-добрия екип за гостоприемство в Обединеното кралство. Това се случи по време на 4-ото издание на British restaurant Awards

    С тези награди Happy беше похвален за централното си местоположение, страстта към грижата за клиентите, фотогеничния интериор и най-вече висококачествените, внимателно проготвени международни ястия.

    Ние сме изключително горди, че получихме признание на толкова престижна церемония по награждаването, тъй като отворихме само преди 2 години и точно преди пандемията. Това е изключително постижение за ресторанта и нашия екип, преминали през много предизвикателства, за да стигнем до мястото, където сме днес, пишат от Happy London.

    Собственикът Иван Попов коментира: „Всички сме изключително развълнувани, че британската публика гласува за нас за тези уважавани награди. Като сравнително млад ресторант в центъра на Лондон е чест да бъдем похвалени по този начин. Happy измина дълъг път за много кратък период от време и това е само един невероятен пример за това.“

    Генералният мениджър Ния Попова добавя: „Вярвам, че това постижение за Хепи се дължи не само на нашите менюта и висококачествена храна, но и на това, че наблягаме много на грижата за клиентите. Непрекъснато се стремим да създаваме незабравими преживявания за нашите гости. Правенето на нашите клиенти щастливи ни прави щастливи. Това е само началото на успеха на Happy в Обединеното кралство.“

    Гласувана от публиката, водещата церемония по награждаването предоставя възможност на клиентите и широката общественост да изразят мнението си за най-добрите ресторанти, готвачи и кулинарни изживявания в Обединеното кралство.

    Тазгодишната церемония, пищно събитие на червения килим, тематично в знак на почит към смъртта на Нейно Величество кралицата, се проведе в Падингтън. Всички гости бяха помолени да са облечени в черно в памет на Елизабет II, а церемонията започна с 2-минутно мълчание.

    Екипът на Happy благодари на всички, които подкрепиха ресторанта през последните няколко години, като по този начин позволиха това да се случи. Възникнали и станали нарицателно за първи път в България, тези награди са почетен знак за ресторанта, чийто успех в Лондон идва от години на непрекъснати усилия за постигане на световно признание, особено в големите градове като столицата на Обединеното кралство.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 13 часа
    преди 14 часа
    Ryanair стартира полети до 5 нови дестинации от София
    Авиокомпанията базира нов самолет в столицата
    преди 15 часа
    Apple разработва собствени AI чипове
    Съвместно с TSMC, по данни на The Wall Street Journal
    преди 18 часа
    преди 19 часа
    Откриват Център по дигитално предприемачество във ВУТП
    „Дигитално предприемачество и изкуствен интелект“ е най-новата специалност във висшето училище
    преди 20 часа
    Около 15-16% са празните офиси в София
    ИТ секторът остава основен наемател на офис площи в началото на 2024, сочи проучване