вторник, 14 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1782 прочитания

    Американската RingCentral открива център за споделени услуги и технологични решения в България

    Офисът в София предстои да бъде открит, като изграждането на екип от висококвалифицирани ИТ специалисти вече е започнало
    16 ноември 2023, 13:21 a+ a- a

    Американската компания RingCentral, водещ глобален доставчик на облачно-базирани решения за бизнес комуникации, стъпва на българския пазар с откриването на център за поддръжка и развитие.

    Американският доставчик на комуникационни услуги успешно комбинира телефонни разговори, съобщения, контактни центрове и видео срещи с помощта на интегриран изкуствен интелект.

    Офисът на RingCentral в София предстои да бъде открит през идните седмици, като изграждането на успешен екип от висококвалифицирани ИТ специалисти вече е започнало.

    Феликс Кислик, вицепрезидент, генерален мениджър за региона EMEA, продукти и технологии в RingCentral, коментира: "Избрахме България, за да изградим тук един от най-големите технологични центрове на компанията. Решението дойде в отговор на това, че България е разрастващ се пазар, с голям потенциал и достатъчно талантливи кадри. Вярваме, че с дейността си ще дадем принос за местната икономика и екосистема в следващите години. Центърът ни тук ще работи в посока развитие и поддръжка на всички наши продуктови линии.”

    RingCentral оперира в цял свят, като предоставя интелигентни комуникационни решения, които ускоряват бизнес отношенията. Водещият продукт на компанията, RingCentral MVP, обединява съобщения, видео и телефонни разговори в едно, чрез което оптимизира работните процеси и предоставя на служители и екипи възможност за по-лесно сътрудничество.

    Американският доставчик и новатор разширява хоризонтите си, като успешно интегрира възможностите на изкуствения интелект /AI/ в своето продуктово портфолио. Наскоро обявената платформа RingCX – контактен център, чиято основна функционалност е AI, както и RingCentral Events, универсалното решение на компанията за виртуални, реални или хибридни събития, са новите решения на RingCentral, базирани на изкуствен интелект.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    В този сектор рискът от забавени плащания у нас е най-голям
    Има индикации за увеличаване на просрочията и като време, и като брой у нас, сочи доклад на Allianz Trade
    преди 2 часа
    БНБ: Икономиката ще продължи да расте
    Инфлацията ще продължи да се забавя през второто и третото тримесечие на 2024, прогнозират от Централната банка
    преди 3 часа
    България и Виетнам ще работят за повишаване на взаимната търговия и инвестиции
    Информационни технологии, производството на високотехнологични компоненти и софтуер за автомобилния сектор са сред секторите с потенциал за двустранно партньорство
    преди 4 часа
    Държавата пое нов дълг за 200 млн. лева
    Заемът е под формата на 6-годишни държавни ценни книжа
    преди 4 часа
    Доклад: Инвестициите при бизнес имотите в Европа остават слабиа
    Задават се обаче големи сделки и по-добри моменти, прогнозират от Colliers