петък, 08 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1484 прочитания

  Вижте видео от Есенната конференция на БАУХ

  Тази година форумът протече в четири поредни дни под надслов Boosting People`s Potential
  17 ноември 2023, 16:58 a+ a- a

  На 16 ноември 2023 в Интер Експо Център се проведе четвъртият присъствен конферентен ден от тазгодшния есенен форум на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ).

  Събитието тази година започна на 13 ноември и протече в иновативен 4-дневен формат с разнообразни теми, интерактивни работилници, майсторски класове, виртуална и присъствена конферентна програма под надслов Boosting People`s Potential.  Равносметката от четирите конферентни дни е 43 лектори и водещи на интерактивни формати, 2 модератори и над 350 участници в различните формати.

  Конференцията имаше за цел да даде нови идеи, да помогне на HR професионалистите да сверят часовниците си със световните тенденции и локалните практики, да представи нови данни от проучвания и споделен опит и казуси, да бъде платформа за обогатяване на мрежата от професионални контакти. 

  Последният четвърти ден предложи на участниците богата конферентна програма. Започна с провокиращо начало за излизане от рамката и търсенето на нови подходи в темата за отключването на потенциална на служителите, продължи със споделени практики от 8 компании, критичен и задълбочен анализ какво поколението Z очаква от работодателите по отношение на възможностите за развитие, дебат по темата Outsourcing vs InHouse in HR, и завърши със силно послание за повече шансове за хората с различни възможности.

  По време на официалното откриване на присъствения конферентен ден на 16 ноември Детелина Смилкова - Председател на Управителния съвет на БАУХ, поздрави участниците и им благодари за доверието.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  Schneider Electric откри първата в България иновативна индустриална геотермална система
  Пловдивската фабрика става независима от природен газ и може да постигне над 70% икономия на енергията за отопление и охлаждане
  преди 10 часа
  Mitel стъпва на българския пазар
  Канадската компания придоби Unify на Atos, вследствие на което има 500 служители у нас
  преди 11 часа
  Магазин от новия формат BILLA Днес отвори вртаи в село Граф Игнатиево
  Обектът е четвърти в страната от новия формат на веригата, а в изграждането му са инвестирани близо 2 млн. лв.
  преди 11 часа
  Бизнесът подава автоматизирано уведомления за трудови договори в НАП
  Приходната агенция надгради електронната услуга, позволяваща свързаност от типа „система-система“
  преди 12 часа
  Grafton отвори врати в България
  Grafton, една от най-големите компании за подбор на персонал, част от Gi Group Холдинг, ще се фокусира върху пазара на ИТ кадри у нас