четвъртък, 16 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    7049 прочитания

    Кока-Кола ХБК България стартира лятната си стажантска програма

    Компанията предлага 8 свободни позиции за своята тримесечна платена програма
    29 април 2024, 14:42 a+ a- a

    За поредна година Кока-Кола ХБК България стартира своята лятна стажантска програма - Coke Internship. Инициативата дава възможност на млади таланти, завършили втори или по-горен курс, да развият своите умения и да придобият опит в различни области. Тази година стажантите ще имат шанс да работят рамо до рамо с опитни професионалисти от 8 отдела на водещата компания за производство на безалкохолни напитки в България.

    Програмата ще предложи тримесечен стаж с конкурентно заплащане, от 15-и юни до 15-и септември, а участниците ще могат да се потопят в различни аспекти на бизнеса в областите: „Финанси“, две разнообразни функции в отдел „Продажби“ (eRetail & FSA и Route to Market) , „Маркетинг“, „Премиум кафе“, „Логистика“, „Снабдяване“ и „Планиране“.

    Записването за Coke Internship 2024 е отворено до 17 май и младежите, стремящи се към професионално развитие и нови предизвикателства, могат да разгледат възможните позиции и да кандидатстват тук.

    „Лятната стажантска програма Coke Internship е не само възможност за младите хора у нас да придобият опит и знания в индустрията, но и утвърдена платформа, която ще им помогне да проявят и развият своя потенциал. Силно вярваме в това, че е изключително важно да инвестираме в бъдещите таланти и сме сигурни, че програмата ще бъде вдъхновяваща и изключително полезна за всички участници. Доказателство за успеха ѝ е фактът, че по традиция след приключване на тримесечния стаж, част от младежите продължават успешно кариерния си път в компанията.“ споделя Невян Петров, директор „Хора и култура“ в Кока-Кола ХБК България.

    В тазгодишната програма Coke Internship Кока-Кола ХБК България обещава на стажантите си повече от работно място - те ще бъдат част от едно вълнуващо приключение. От специална въвеждаща програма, през посещения в производствените центрове на компанията в Банкя и Костинброд, до обучителни сесии с коуч и разнообразни тренинги в областта на 24/7 портфолиото на Кока-Кола ХБК. Стажантите ще бъдат въвлечени в пълноценно тримесечно практическо преживяване с гъвкав график за 8-часов работен ден, което ще постави началото на тяхното кариерно пътешествие. Всеки един участник в програмата ще има възможността да работи с ментор върху индивидуален проект или вече съществуващ проект на компанията, която е сред първите FMCG компании в България, отличени като Top Employer от престижния международен институт Top Employers Institute. В отдел „Финанси“, стажантите ще имат възможност да се запознаят с анализа на финансови данни, подготовката на отчети и разработването на стратегии за управление на ресурсите на компанията. Младежите избрали стажантска позиция в отдел „Продажби“ ще бъдат сред екипа, отговарящ за отличното търговско обслужване на пазара и ще имат възможността да се включат в процеси като преговори с клиенти, изграждане на устойчиви отношения и постигането на цели, довеждащи компанията до водещи позиции. В екип „Маркетинг“ стажантите ще работят пряко по различни маркетингови и рекламни кампании, за едни от най-популярните брандове в света, както и ще участват в процеса по позициониране на продуктите на компанията на пазара. Стажантите в отдел „Премиум кафе“ ще се докоснат до работата на хората, отговарящи и развиващи 24/7 портфолиото на компанията с висококачествени кафе напитки. В отдел „Логистика“, младежите ще имат възможността да научат повече за процеса на оптимизация на веригата на доставките, управлението на складови наличности и организацията на транспортни решения. Стажантите в отдел „Снабдяване“ ще получат ценни знания и опит за управлението на връзките с доставчиците, анализа на търговските условия и осигуряването на доставките на продуктите на компанията. С отговорната работа в отдел „Планиране“ младежите ще имат възможност да се включат в разработването на стратегически планове за оптимизация на бизнеса и постигане на поставените от компанията цели.

    Лятната стажантска програма на Кока-Кола ХБК България е естествено продължение на усилията на компанията в посока развитие на младите таланти. Друга ключова инициатива на Кока-Кола ХБК България в тази посока е образователната програма #YouthEmpowered, която продължава успешно вече 7 години. През този период инициативата е подкрепила хиляди младежи в страната, помагайки им да развият личностните си умения и бизнес компетенции. С участието на над 460 експерти, образователната инициатива успя да заслужи вниманието на над 25 000 младежи от цялата страна, въвеждайки ги в света на ценните знания и навици, необходими за успешен старт на техния кариерен път.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа и стаж на Coca-Cola Hellenic Bottling Company в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 15 часа
    НСИ отчита дефлация през април
    Годишната инфлация е 2.4%
    преди 16 часа
    "Най-лошото е зад гърба ни": ЕК очаква неголям темп на растеж, който ще се засили през 2025
    Геополитическо напрежение продължава да носи рискове за ЕС
    преди 17 часа
    преди 17 часа
    Questers става Pwrteams
    Управлението на компанията поема Карел Саурвалт, който и преди интеграцията е начело на Pwrteams
    преди 18 часа
    Wizz Air пуска полети от Варна до Лондон Гетуик
    Те стартират от 18 юни и ще бъдат изпълнявани 3 пъти седмично