понеделник, 10 август 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  350 прочитания

  Изпълнителният директор на Теленор Джейсън Кинг става част от журито на Stevie Awards

  Той ще е част от оценителите за втора поредна година
  29 юли 2020, 14:29 a+ a- a

  Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор на Теленор България, беше поканен в панела от журито на програмата Международни бизнес награди (International Business Awards®) на Stevie Awards за втора поредна година. Така той се присъединява към най-уважаваните лидери, предприемачи, иноватори и бизнес преподаватели в света.

  Със своя богат опит в лидерството на международни технологични, телекомуникационни и медийни компании Джейсън Кинг ще е част от две съдийски комисии – за категорията Награди за управление (Management Awards), която признава постиженията на изпълнителни мениджъри, председатели и управленски екипи, и категория Предприемачески награди (Entrepreneur Award), която отличава предприемачи и екипите, основали най-успешните стартъпи из целия свят.

  „За мен е изключително удоволствие да съм част от панелите от журито в тези две ключови сфери на бизнеса и очаквам с нетърпение да се присъединя към екипите от съдии и бизнес лидери. Лидерското мислене и предприемачеството ще са от съществено значение и с най-голям потенциал да допринесат за важните теми, които се дискутират днес, разпознаването на тенденциите, преди те да станат реалност, информираното изпълнение на нужните след COVID-19 промени в света и обществото и успешното продължаване на бизнеса“, каза Джейсън Кинг. „Пожелавам късмет и успех в бизнес начинанията на всички български компании, които се състезават в тазгодишните Международни бизнес награди Stevie“, добави той.

  Джейсън Кинг е водил бизнес трансформации, преструктурирания и разраствания на бизнес операциите на множество водещи и предизвикателни пазари в международни компании, включително Deutsche Telekom, UPC Liberty Global. Veon, Apple, Теленор Дания. Джейсън Кинг бе избран за главен изпълнителен директор Теленор България през 2018 г.

  International Business Awards® е международна програма за бизнес награди и единствената изцяло международна програма, която отбелязва постижения и позитивния принос на организации и работещи професионалисти в целия свят. International Business Awards® е един от осемте конкурса за бизнес награди на Stevie Awards, които се провеждат за 18-та година през 2020.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 минути
  Координатор ще отговаря за привеждането на пациенти с COVID-19 в столични болници
  На този етап леглата в Софийска област са достатъчни и не е нужно да бъдат разкривани допълнителни
  преди 37 минути
  преди 51 минути
  53 нови случая на Covid-19 в страната
  Общият брой лабораторно потвърдени инфекции на новия коронавирус в страната са 13 369
  07 август 2020, 14:35
  Туристическият бизнес в Поморие: Предвид пандемията сезонът е добър
  До момента в област Бургас са почивали над 360 хил. туристи, по-голямата част от тях са българи
  07 август 2020, 11:23
  Асимптоматичните пациенти също отделят коронавирус в големи количества
  Ново проучване показва, че около 30% от инфектираните изкарват заболяването без никакви симптоми, но въпреки това го разпространяват