понеделник, 10 август 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  351 прочитания

  Изпълнителният директор на Теленор Джейсън Кинг става част от журито на Stevie Awards

  Той ще е част от оценителите за втора поредна година
  29 юли 2020, 14:29 a+ a- a

  Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор на Теленор България, беше поканен в панела от журито на програмата Международни бизнес награди (International Business Awards®) на Stevie Awards за втора поредна година. Така той се присъединява към най-уважаваните лидери, предприемачи, иноватори и бизнес преподаватели в света.

  Със своя богат опит в лидерството на международни технологични, телекомуникационни и медийни компании Джейсън Кинг ще е част от две съдийски комисии – за категорията Награди за управление (Management Awards), която признава постиженията на изпълнителни мениджъри, председатели и управленски екипи, и категория Предприемачески награди (Entrepreneur Award), която отличава предприемачи и екипите, основали най-успешните стартъпи из целия свят.

  „За мен е изключително удоволствие да съм част от панелите от журито в тези две ключови сфери на бизнеса и очаквам с нетърпение да се присъединя към екипите от съдии и бизнес лидери. Лидерското мислене и предприемачеството ще са от съществено значение и с най-голям потенциал да допринесат за важните теми, които се дискутират днес, разпознаването на тенденциите, преди те да станат реалност, информираното изпълнение на нужните след COVID-19 промени в света и обществото и успешното продължаване на бизнеса“, каза Джейсън Кинг. „Пожелавам късмет и успех в бизнес начинанията на всички български компании, които се състезават в тазгодишните Международни бизнес награди Stevie“, добави той.

  Джейсън Кинг е водил бизнес трансформации, преструктурирания и разраствания на бизнес операциите на множество водещи и предизвикателни пазари в международни компании, включително Deutsche Telekom, UPC Liberty Global. Veon, Apple, Теленор Дания. Джейсън Кинг бе избран за главен изпълнителен директор Теленор България през 2018 г.

  International Business Awards® е международна програма за бизнес награди и единствената изцяло международна програма, която отбелязва постижения и позитивния принос на организации и работещи професионалисти в целия свят. International Business Awards® е един от осемте конкурса за бизнес награди на Stevie Awards, които се провеждат за 18-та година през 2020.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 35 минути
  преди 42 минути
  Американската икономика добави близо 1,8 млн. работни места през юли
  Въпреки това темпото на наемане се забавя значително спрямо юни
  преди 56 минути
  Близо 340 хил. деца с положителни резултати за Covid-19 в САЩ от началото на пандемията
  Само за последните две седмици на юли броят им е поне 97 000
  преди 1 час
  Германският бизнес очаква ограниченията да продължат до април 2021
  Коронавирус пандемията ще спъва най-голямата икономика в Европа още поне 8 месеца, показва проучване
  преди 2 часа
  Туроператори предложиха промяна на методологията за отчитане на случаите с COVID-19 у нас
  Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова обясни, че се очаква и следващият летен сезон да е тежък