събота, 20 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1974 прочитания

  Binance Academy с безплатна програма за обучение на Web3 и блокчейн софтуерни инженери

  Програмата се реализира съвместно с BNB Chain, най-голямата Layer 1 блокчейн екосистема по брой потребители
  03 април 2024, 13:24 a+ a- a

  Binance Academy, платформа за крипто образование, обяви партньорство с BNB Chain за обучение на софтуерни инженери в сферата на Web3 и блокчейн индустрията. Програмата BNB Chain Developer Specialization не изисква предварителни познания за основите на блокчейн и се предлага напълно безплатно за потребителите.

  Разработена с оглед на достъпността и иновациите в основата си, BNB Chain Developer Specialization представлява цялостна учебна програма, която предоставя на участниците уменията и знанията, необходими за придобиване на знания в сферата на блокчейн, независимо от техния предишен опит. Предлага на потребителите общо двадесет внимателно разработени курса на английски език, всеки от които включва между 2 и 6 видеоклипа, и обхваща разнообразен набор от теми, включително основи на блокчейн, интелигентни договори, разработка със Solidity, децентрализирани приложения (DApps), Oracles, DeFi, BEP-20 Tokens, Greenfield архитектура и други. Чрез комбинация от увлекателно видеосъдържание, практически проекти и система за оценяване, потребителите не само ще придобият експертни познания, но и ще получат цифров сертификат след успешното си завършване.

  "Изправени сме пред масово внедряване на Web3 технологията, така изглежда бъдещето. Ние в Binance гледаме на иновациите като ценен инструмент, който може да бъде най-полезен тогава, когато е достъпен за повече хора. Затова и се стремим да демократизираме достъпа до качествено съдържание и образование, така че все повече потребители по света да се превърнат в катализатор на промяната. Нашата страна България с право се гордее с изключителния талант, който притежаваме в сферата на IT. Искрено вярвам, че тази безплатна образователна програма ще помогне на редица IT специалисти у нас, които желаят да се квалифицират в сферата на блокчейн технологиите", споделя Веселин Георгиев, Country Manager на Binance за България.

  Както подчертава Yi He, съосновател на Binance: "Образованието служи като крайъгълен камък за приемането на Web3 и иновациите. Като снабдяваме амбициозните разработчици с необходимите инструменти и знания, ние проправяме пътя към бъдещето, в което блокчейн революционизира индустриите и трансформира обществата."

  През последните няколко години екосистемата на веригата на BNB отбеляза безпрецедентен растеж и се превърна в лидер на блокчейн пазара. Чрез стратегически сътрудничества и визионерски инициативи Binance Academy и BNB Chain са готови да издигнат екосистемата на още по-високо ниво, поставяйки началото на нова ера на децентрализирано съвършенство.

  Тъй като светът е отворен за трансформиращия потенциал на блокчейн технологията, специализацията за разработчици BNB Chain предлага възможност за хората, които се интересуват от иновациите. Независимо дали сте софтуерен инженер с опит или тепърва прохождате в областта, може да се възползвате от възможността и да станете част от блокчейн революцията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
  Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
  преди 1 ден
  СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
  Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
  преди 2 дни
  В София започна Serp Conf. 2024 International
  Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
  преди 2 дни
  Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
  Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
  преди 2 дни
  BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
  Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
  18 април 2024, 08:29
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство