петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2594 прочитания

    BARNES International отвори офис в България

    Компанията за луксозни имоти стартира дейност в София в партньорство с българската агенция LUXIMMO
    30 юни 2020, 17:03 a+ a- a

    Световната компания BARNES International, специализирана в сферата на луксозните недвижими имоти, откри своя първи клон в София. BARNES Bulgaria стартира дейност в резултат на колаборацията между българската агенция за елитни имоти LUXIMMO FINEST ESTATES и емблематичния френски бранд BARNES.

    Местното представителство ще се ръководи от Никола и Невена Стоянови - известни имена в сектора на недвижимите имоти, които ще работят в партньорство с граф Гийом де Виллие - основен деятел за развитието на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа.

    Граф Гийом де Виллие и Невена и Никола Стоянови обявиха откриването на офиса в България

    „Живеем в интересни времена, времена на лидери и такива, в които човекът е изправен пред сериозни предизвикателства. Времена, в които се нуждаем повече от всякога от красив дом. Щастливи сме, че в правилния момент BARNES навлиза в България и ни дава възможността да предоставим най-високия клас услуги в луксозния сегмент, да подарим на българските клиенти френския Art de Vivre и да преминем заедно към следващото ниво на комуникации, партньорски отношения и фина елегантност”, заяви Невена Стоянова, управляващ директор в BARNES Bulgaria. 

    „От създаването на първата ни компания за луксозни имоти LUXIMMO преди 13 години, аз и моята съпруга Невена мечтаехме да предложим на клиентите си в България възможността да купуват и наемат престижни имоти също и в чужбина. Ние бързо открихме гръцкия пазар за нашите клиенти и към момента сме най-сериозната българска агенция с портфолио от над 3000 имота в южната ни съседка.“ -  каза Никола Стоянов, президент на BARNES Bulgaria. „Не след дълго клиентите ни започнаха да запитват и за имоти в други престижни локации като Франция, Италия, Испания, Австрия, Швейцария. След сериозно проучване ние бяхме сигурни, че BARNES е нашият партньор за света! Влязохме в разговори с тях в точния момент, когато компанията беше в процес на активно навлизане в държавите от Централна и Източна Европа. България беше част от техния план. И така, ето ни днес тук. След повече от година подготовка BARNES Bulgaria вече е факт!“ - допълни още Никола Стоянов.

    „Плановете ни в България са амбициозни и сме готови да се разрастваме бързо. Обикновено получаваме лидерска позиция от три до пет години след отварянето на офис на нов пазар. Нашият списък с луксозни имоти вече е един от най-големите в България, който предлага повече от 250 местни имота за продажба и повече от 6000 международни“, подчерта граф Гийом де Виллие, президент на BARNES International за Централна и Източна Европа.  „В момента BARNES продава имоти за над 10 млрд. евро по света. Всяка година реализираме сделки за над 4.9 млрд. евро общо по цял свят“, допълни още той.

    BARNES предлага персонализирано обслужване в областта на продажбите, наемите и сезонното отдаване на луксозни имоти — престижни апартаменти и пентхауси в столиците и големите градове, елегантни градски къщи и частни резиденции, красиви вили в световни морски и планински курорти, парцели в реномирани локации, ексклузивни имения, аристократични замъци и много други имоти в премиум сегмента на пазара. Компанията развива и допълнителни дейности, отвъд луксозните имоти — консултантски услуги в сферата на изкуството, виното, луксозните яхти и колекционерските автомобили. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 38 минути
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години
    преди 1 час
    45 преподаватели от България, Словения и Сърбия станаха част от първата международна мрежа от STEAM начални учители
    Издателство „Клет България“ е водещ координатор по проекта, чиято задача е въвеждането на STEM/STEAM обучението от 1. до 4. клас
    преди 2 часа
    Проучване: 77% от компаниите у нас предлагат хибриден модел на работа
    С 10% са нараснали възнагражденията през 2023, за тази година ръстът е от 7%, сочи проучване на Mercer Marsh Benefits
    преди 2 часа
    Окончателно: Либерализацията на пазара на ток за бита беше отложена с 1 година
    НС прие на второ четене промени в Закона за енергетиката
    преди 3 часа
    Спад в броя на сделките с имоти у нас
    Средните цени на жилищата задържат нивата си през първото тримесечие на 2024, отчитат от Arco Real Estate