четвъртък, 18 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2513 прочитания

  Национално сдружение Недвижими имоти празнува 30-годишен юбилей

  На 24 юни в София ще участват в конференция представители от 26 европейски държави, за да споделят ще споделят опит и нови тенденции
  01 юни 2022, 11:05 a+ a- a

  През 2022 Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти чества 30 години от своето създаване. Национално сдружение Недвижими имоти обединява близо 300 водещи агенции в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти.

  Отбелязване на тържественото събитие ще се състои на 24 юни 2022 г. с Международна конференция в зала „Шекспир“ на Гранд Хотел Милениум София и Гала вечеря в зала „Мусала“ на Хотел Хилтън София.

  В конферентната част на събитието ще вземат участие и ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. Тържественото честване ще бъде включено и като част от Генералната Асамблея на Европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще се проведе в София в периода 23-25 юни 2022 г.

  Като официални гости са поканени да присъстват Президентът на Република България г-н Румен Радев, Министър-председателят г-н Кирил Петков, Председателят на Народното събрание г-н Никола Минчев, Министърът на регионалното развитие г-н Гроздан Караджов, Министърът на икономиката г-жа Корнелия Нинова, Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, официални лица от CEPI, представители на ФИАБЦИ-България, National Association of Realtors /NAR/, АГКК, КЗП, КЗК, КЗЛД, Нотариална Камара, Камара на строителите в България, Българска търговско промишлена палата, КРИБ, банки, медии и др.

  На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство
  преди 3 часа
  България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
  Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава
  преди 3 часа
  преди 19 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 20 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 20 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата