понеделник, 29 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1682 прочитания

    BILLA откри 5-ти обучителен център у нас

    Целта му е въвеждането на служителите в цялостния процес на логистиката
    01 април 2024, 14:04 a+ a- a

    BILLA България откри своя пети обучителен център в страната, който се намира в централната логистична база на компанията в село Столник. Неговата цел е да осигурява на служителите в сферата на логистиката достъп до най-съвременното оборудване и ресурси за обучение в областта. Фокусът на новооткрития център е въвеждането на служителите в цялостния процес на логистиката, включващ планиране, управление, контрол и координация на стоките. Пространството ще има функция и на център за провеждане на различни тренинги и инициативи за повишаване на квалификацията на настоящите служители на BILLA България. Специално разработени обучителни програми, водени от квалифицирани ментори, ще насърчават културата на непрекъснато усъвършенстване в компанията.

    „Нашата цел е както да предоставяме качествено и пълноценно обучение на новите служители, така и да стимулираме настоящите непрекъснато да подобряват своята квалификация и меки умения. Затова паралелно с разширяването на физическата инфраструктура за обучение, ние непрестанно работим върху надграждане на обучителните си програми. Водещи теми в тях са ефективната комуникация, междуличностните умения и по-доброто познаване на бизнеса.“ – коментира Ивелина Евстатиева, ръководител отдел „Човешки ресурси“.

    Базата на BILLA в село Столник е едно от ключовите звена за дейността на компанията, което осигурява стотици работни места. В нея работят специалисти в различни области – експерти в логистиката и транспорта, специалисти в областта на човешките ресурси, на контрола на качеството и на експлоатацията на стоките. Откриването на новия обучителен център е част от цялостната модернизация, която компанията извършва в логистичната база. Всички служители, работещи в нея, разполагат с богат пакет от социални придобивки – безплатна готвена храна на място, ваучери за пазаруване, транспорт и допълнителна здравна застраховка.

    BILLA България разполага с мрежа от уникални по рода си обучителни центрове, обединени под името BILLA Академия, в които новите служители от цялата страна преминават въвеждащо обучение чрез изградените специални симулационни среди, репликиращи процесите в магазина. През миналата година над 1 600 служители на веригата са преминали успешно поне едно обучение в сферата на търговията, а над 300 души са завършили успешно лидерската програма на Академията. BILLA осигурява също и електронно обучение и участие в менторски програми за повишаване на квалификацията на стотици свои служители годишно.

    За своите постижения в областта на човешките ресурси, за втора поредна година BILLA България получи отличие за „Топ работодател“ в страната от престижния международен институт Top Employers Institute.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 часа
    Проучване: Спад на фалитите у нас с близо 11% през 2023
    Действителният брой компании, които не могат да плащат сметките си, се е увеличил през 2023, предстоят трудности за строителния сектор през 2024, отбелязват от Кофас
    преди 7 часа
    ЕК призова България да подобри националния план в областта на енергетиката и климата
    Окончателният актуализиран план трябва да бъде представен до 30 юни 2024
    преди 8 часа
    Ново Кино Арена отваря врати в София
    Кинокомплексът с 10 модерни зали е в Мега Мол
    преди 10 часа
    преди 13 часа
    От 1 май: Нова самолетна линия ще свързва Истанбул със София
    Нискотарифната Pegasus Airlines ще има полети 3 пъти в седмицата